Фенер Fenix TK 35 1300 Lumens

Fenix TK 35 1300 Lumens е фенер от тактически  серия на Феникс, с широки възможности за употреба, както за служебно, така и за цивилно ползване.

0,00 лв. Всички цени са с включено ДДС

Изчерпан

Категория:

Описание

Моделът на тактическото фенерче Fenix ​​TK35UE (2018) ще бъде от интерес за всеки любител на отдих извън града: туристи, ловци, рибари. Освен това фенерчето може да се използва за целите на търсенето и спасяването за охрана на различни предмети или за други специални задачи.

 • Максималната възможна яркост от 1300 лумена.
 • Светодиод – Cree XHP-50.
 • 50 000 часа експлоатационен живот.
 • 7 режима, от които 5 са ​​нивата на яркост и 2 са режимите на сигнала.
 • Две 18650 батерии или четири батерии CR123A  / По време на лабораторни тестове специалистите на Fenix ​​използваха патентовани литиево-йонни батерии формат ARB-L2-3400 18650 с капацитет. 3400mAh всеки./ Въз основа на тези данни показателите за ефективност на фенерчето бяха съставени във всеки от наличните режими на работа.
 • Турбо: 1 час и 15 минути работа при яркост на осветление от 1300 лумена;
 • Висока: 3 часа 10 минути работа при яркост 1050 лумена;
 • Средна яркост : 9 часа 15 минути работа при яркост от 380 лумена;
 • Ниска: 33 часа работа при яркост 120 лумена;
 • Еко: 160 часа работа при яркост 20 лумена;
 • Строб: премигване с интензивност 1300 лумена;
 • SOS: Мигаща светлина с яркост от 380 лумена.

Важно е, че с голям брой режими на работа във фенерчето Fenix ​​TK35UE (2018) е доста лесно да ги управлявате. За това се използват два бутона в края на корпуса, единият от които включва фенерчето в постоянен режим или режим на бърз достъп до осветление, а вторият служи за избор на желания режим на работа. За да може фенерчето да обслужва собственика си възможно най-дълго, за него са предвидени няколко защитни механизма. Първо, Fenix ​​TK35UE (2018) е защитен от прегряване по време на работа с висока мощност. Яркостта на осветлението автоматично се намалява, ако температурата достигне критично ниво. Освен това фенерчето има вградена защита срещу късо съединение, което може да възникне в резултат на неспазване на полярността на батериите. Фенерчето също така предотвратява прекомерното разреждане на батериите и, използвайки индикатора, ще ви информира, че е време да ги замените. Яркостта на светлината във всеки режим се стабилизира от цифров контролер. Има и функция за интелигентна памет, която запомня кое ниво на яркост е зададено за последно от потребителя. Корпусът на пътническата светлина Fenix ​​TK35UE (2018) е изработен от издръжлив алуминий от самолетен клас. Отвън е допълнително защитен срещу корозия от твърд анодиращ слой Premium Type III. Благодарение на паралелното разположение на батериите производителите успяха да направят корпуса на фенерчето възможно най-компактен. Освен това плоската форма и оребрената форма на страничните повърхности гарантират, че фенерчето се побира удобно и здраво в ръката. Важно е също така, че Fenix ​​TK35UE (2018) е напълно водоустойчив в съответствие с международно приетия стандарт – IPX-8.

 

 

Допълнителна информация

Производител

Fenix

Максимална яркост

1000-2999 lumens

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Ние използваме „бисквитки“ и други подобни инструменти, за показване съдържанието на сайта и подобряване на потребителското изживяване. Повече информация за „бисквитките“ може да намеритe тук.