Defence.bg

Кои сме ние?

Търговско дружество „Дефенс“ ЕООД притежава регистрация за извършване на дейност по трансфер на продукти свързани с отбраната и разрешително за търговия с оръжие, взривни вещества и пиротехнически изделия.

Дружеството е с над 15 годишна история на пазара на оръжия и боеприпаси. За изминалите петнадесет години е изградена отлична търговска мрежа от партньори, както на вътрешния така и на външния пазар. Благодарение на безупречна търговска и професионална репутация „Дефенс“ ЕООД е предпочетен от над 20 компании от повече от 10 държави за техен търговски представител в България. В политиката си за търговско представителство Дружеството се стреми към поддръжка на максимално широк профил на продуктова гама, която да отговори на всички потребности на пазара. Това включва, къси и дълги огнестрелни оръжия, пълна гама от аксесоари и тунинг части за тях, оптически прибори,ножове и инструменти, ловно и спортно стрелково оборудване, облекло и обувки.

Defence.bg

Екип и организация

За реализация на предлаганите продукти и максимално улеснение на крайните клиенти, Дружеството има изградена широка мрежа от партньори на цялата територия на страната.

Екипа на дружеството е създало традиция за много тесни връзки с крайни клиенти, както юридически така и физически лица. Пряк контакт с клиентите е една от особеностите на фирмената политика на Дружеството. Благодарение на това дружеството осъществява дейност и предоставя подкрепа на:

  • спортни организации при осъществяване на тяхната дейност.
  • ловни сдружения, горски стопанства и ловци
  • търговски дружества в сферата на сигурност и охрана

За най-добра работа със своите клиенти, екипа на „Дефенс“ ЕООД винаги е разчитал и ще продължава да разчита на обратна връзка с тях, относно предлаганите от Дружеството продукти.

Официален дистрибутор на

Breda
Ruike
IZHMASH
Arsenal Firearms
Bergara
Vortex
Marocchi
Armacon
Alsapro
Барс
Fenix
Spyderco
Breda
Ruike
IZHMASH
Arsenal Firearms
Bergara
Vortex
Marocchi
Armacon
Alsapro
Барс
Fenix
Spyderco

Свържете се с нас

За мения или препоръки не се колебайте да ни пишете или да ни се обадите.
Ние ценим вашето мнение!

Ние използваме „бисквитки“ и други подобни инструменти, за показване съдържанието на сайта и подобряване на потребителското изживяване. Повече информация за „бисквитките“ може да намеритe тук.