Фенер Fenix UC52

Fenix ​​UC52 е универсален фенер за работа на открито. Предназначен за неограничен кръг от потребители.

305,00 лв. Всички цени са с включено ДДС

Изчерпан

Категория:

Описание

Fenix ​​UC52 е предназначен за туризъм, къмпинг, лов и риболов. Това е удобен ярък фенер, работещ с модерен светодиод, който е предназначен за продължителна работа. Фенерчето има вградена батерия и може да се зарежда директно през USB.

Този мощен фенер е проектиран специално за туризъм. Той върши отлична работа за осветяване дори на много голяма площ, но може да служи и като удобен източник на светлина в палатката. Източникът на светлина е един от най-модерните и надеждни диоди – Cree XHP70. Неговият работен ресурс е 50 000 часа. Яркостта на лъча може да достигне 3100 лумена.  Фенерът  разполага 5 основни режима,  2 режима  строб/sos . За да изберете измежду предложените опции, трябва да активирате една от групите режими: Общ режим или Режим на Строб/sos .

Общ режим / General mode / съчетава 5 нива с различна яркост:
-Турбо : Максимална яркост на фенерчето, която е 3100 лумена. Зоната може да бъде осветена в радиус от 253 метра. Напълно заредена батерия поддържа този режим в продължение на 42 минути.
-Висок: Фенерчето дава яркост от 1000 лумена, осветявайки района на разстояние от 145 метра. Продължителността на този режим е 2 часа 45 минути.
-Среден: режим на средна яркост – 350 лумена. Позволява ви да осветите на 85 метра в далечината и остава на разположение за 8 часа 15 минути.
-Нисък: Режим със 100 лумена яркост (подходящ за къмпинг). Фенерът може да свети на 44 метра в далечината. Пълното зареждане на батерията трае 27,5 часа.
-Еко: Минималната яркост за този модел е 15 лумена. Фенерчето свети на 18 метра в далечината, като работи до 82,5 часа от напълно заредена батерия.

Група режим на Строб/sos  /Flash/ :
-Строб: тактически, интензивен режим на примигане с яркост от 1000 лумена.
-SOS: режим на предупреждение за бедствие. Има яркост от 100 лумена.
В основната група режими при включване на  фенера първият се включва този, който е работил непосредствено преди изключването. От режим строб/sos, стробоскопът винаги се включва първо. Производителите са възложили контрол на всички режими на 2 бутона, които са поставени в главата на Fenix ​​UC52.
Режимите с висока яркост може временно да не се включат, ако се е включила вградената защита срещу прегряване на диода. Защитният му механизъм се задейства при преодоляване на бариерата от 65 ° C. Освен това режимите на яркост може да не се включат, ако текущото зареждане на батерията е недостатъчно за това.
Батерията във модела Fenix ​​UC52 е вградена. Това е литиево-йонна батерия, която може да съхранява 3500 mAh електричество. Зарежда се с помощта на микро-USB кабел, който се свързва с всяко подходящо външно устройство. Времето за 100% зареждане отнема около 4 часа.

Fenix ​​UC52 издържа добре на почти всички условия на работа. Той е направен да бъде здрав благодарение на алуминиевия си корпус, който има допълнителна повърхностна защита срещу корозия под формата на твърдо анодиране с военен клас. Такова тяло може лесно да издържи падане от височина от един метър, предпазвайки всички вътрешни механизми на фенера от повреда. Освен това той е добре изолиран от влага с IP-68 сертификация. По време на транспортиране фенера  може да бъде заключен, така че батерията да не се изтощи поради случайно натискане на един от бутоните. Заедно с вградената батерия, Fenix ​​UC52 тежи 276 грама.

Допълнителна информация

Производител

Fenix

Максимална яркост

3000-4999 lumens

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Ние използваме „бисквитки“ и други подобни инструменти, за показване съдържанието на сайта и подобряване на потребителското изживяване. Повече информация за „бисквитките“ може да намеритe тук.