Фенер Fenix TK09

Fenix ​​TK09 здравина, надеждност, компактност,  лекота на използване. Предназначен за военни, правохранителни органи, ловци. Може да бъде монтиран към оръжие без ограничение на калибъра.

140,00 лв. Всички цени са с включено ДДС

Категория:

Описание

Fenix ​​TK09 е един от най-дълго задържалите се в производство модели от тактическата серия  на Феникс .

Fenix ​​TK09 2016  е типичен представител на тактическата серия, към която принадлежи. Съчетава  здравина, надеждност, лекота на използване. Той обаче има и свои различия. TK09 ползва модерен диод с висока интензивност – Cree XP-L, марка HI. Неговата светлинна мощност в максимален режим е 900 лумена. В същото време потребителят може да използва още две нива на яркост и режим Strobe. Яркостта във всеки от тях остава стабилна благодарение на вградения стабилизатор, а продължителността на работата зависи от възможностите на батерията. Данните за режимите на работа, които с приведени по-долу  са за  батерия,  с капацитет 3400 mA:

-Висок: 1 час 25 минути осветление при 900 лумена дистанция на осветеност до 310 метра.

-Среден: 4 часа 55 минути осветление при 450 лумена;

-Нисък: 37 часа работа при 50 лумена;

-Строб: 900 лумена яркост на светкавицата с интензивност 24 000 cd.

Тактическият  фенер работи с няколко вида батерии, но за предпочитане е да се използват 18650 батерии с Li-ion електролит, които се произвеждат от Fenix. Те ще осигурят на фенера дълготрайна безпроблемна работа и са в състояние да издържат 500 цикъла на презареждане, може да бъдат използвани  и две литиеви батерии CR123A. Фенерчето TK09 2016 няма механизъм за запаметяване на яркостта, но е оборудвано с няколко системи за подобряване на безопасността при различни условия на работа. Защита от обратна полярност и прегряване. Индикаторът за вградена батерия ще предупреди потребителя предварително, че е време за смяна на  батерията. При Fenix ​​TK09  функциите за включване / изключване смяна на режимите  е възложена само на един бутон. Моделът е напълно водоустойчив (стандарт IPX-8) с корпус, изработен от алуминий от самолетен клас. В допълнение, той е защитен от корозия и повреда от слой твърдо анодиране, направен съгласно стандарта Premium Type III.

Характеристики :

-дължина на тялото 13 см и диаметър 2,54 см(3,4 см – диаметър на главата);                          -тегло на фенерчето – 105 грама (без батерия);

Допълнителна информация

Производител

Fenix

Максимална яркост

200-999 lumens

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Ние използваме „бисквитки“ и други подобни инструменти, за показване съдържанието на сайта и подобряване на потребителското изживяване. Повече информация за „бисквитките“ може да намеритe тук.