Фенер Fenix TK41C 1000L

Тактически фенер Fenix ​​TK41C е с максимално широко приложно поле, използва се за служебни цели от правоохранителни органи, за спасителни операции, охрана, при промишлени работи, а също така намира добър прием и на гражданския пазар.

200,00 лв. Всички цени са с включено ДДС

Изчерпан

Категория:

Описание

В тактическото фенерче Fenix ​​TK41C са вградени три диода наведнъж

Бял Cree XM-L2 с индекс U2,

Червен Philips LUXEON Z

Син Philips LUXEON Z.

Всеки от тези диоди може да издържи петдесет хиляди часа, осигурявайки работа на фенерчето в няколко режима. Общо моделът TK41C поддържа девет опции за светене , разпределени между две групи. Основната група е комбинирала всички режими на бял светодиод със следните характеристики:

Турбо: яркостта на лъча светлина 1000 лумена и време на работата е 2 часа и половина;

Висока: яркост на светлината 350 лумена и време на работа 10 часа 20 минути; Средна: яркост на светлината 100 лумена и време на работа 39 часа 45 минути; Ниска: яркост на светлината 15 лумена и продължителност на работа 240 часа; Строб: 1000 лумена

TK41C работи с много често срещан тип батерии: алкални AA или Ni-MH батерии с подобен размер. Те са инсталирани в специална касета от 8 броя. Можете да използвате половината от необходимото количество, но всички батерии трябва да са от един и същи тип. Фенерчето осигурява широка гама от режими на работа, които могат да се използват в различни ситуации, при дълъг живот и  висока надеждност. Яркостта във всеки режим е постоянно стабилизирана поради работата на вградения контролер. TK41C е защитен от късо съединение и запаметява всеки последно зададен режим на работа с бял диод. Освен това за него е направен напълно водоустойчив калъф от метал, който не е обект на ръжда и други видове корозия – материал анодизиран алуминий.

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Ние използваме „бисквитки“ и други подобни инструменти, за показване съдържанието на сайта и подобряване на потребителското изживяване. Повече информация за „бисквитките“ може да намеритe тук.