Fenix BC35R

Фар за велосипед Fenix ​​BC35R е продукт без компромиси в качеството на изработка, вложени материали и технически решения.

 

285,00 лв. Всички цени са с включено ДДС

Категория:

Описание

С фара за велосипед Fenix ​​BC35R няма да останете без осветление при лошо време, защото компанията пренася своя опит от тактическите и ловните фенери във фаровете за велосипеди. С модерния, енергийно ефективен светодиод и батерия с голям капацитет, Феникс BC35R  може да работи до 28 часа с едно зареждане.
Източникът на светлина в представения модел е изпитания светодиод Cree XHP50, благодарение на който велосипедният фар е способен да свети с яркост до 1800 лумена и на разстояние до 146 метра.
Една от характеристиките на този велосипеден фар е наличието на специална оптична система, която пречупва част от изходящия светлинен лъч и го насочва да осветява пространството директно пред потребителя. По този начин велосипедният фар Fenix ​​BC35R осигурява осветление както на къси, така и на големи разстояния.Светодиодът  Cree XHP50 има доста висока мощност и може да се нагрее много при продължителна употреба. Ето защо производителят е предоставил на този модел модерен терморегулатор. Той автоматично намалява максимално наличното ниво на яркост, когато фенерчето се нагрее над 65 ° C (след спадане на температурата, всички режими отново ще станат достъпни).
Друга характеристика, присъща на повечето съвременни  продукти на марката Fenix, е наличието на цифров стабилизатор на тока, който „изравнява“ яркостта на лъча, когато батерията постепенно се разрежда. По този начин фаровете за велосипеди BC35R ще работят със същата яркост както при 100%, така и при 25% ниво на зареждане на батерията.
Велосипедният фар Fenix ​​BC35R се управлява от три осветени бутона и малък OLED дисплей, който показва текущата информация относно избрания режим на работа и нивото на батерията.
На разположение на потребителя са следните режими на работа:
-Минимално ниво на яркост – 45 лумена, обхват на осветлението до 25 метра и време на работа до 28 часа;
-Среден – 150 лумена, до 45 метра и до 12 часа работа;
-Максимум – 400 лумена, до 73 метра, времето за работа е до 6,5 часа;
-Турбо – 1000 лумена, до 119 метра, до 2,2 часа;
-Burst – 1800 лумена, обхватът на изходящия лъч достига 146 метра.
-Строб сигнал – 150 лумена.
Вградената литиево-йонна батерия с капацитет 5200 mAh се зарежда се чрез стандартен микро-USB порт, разположен в долната част на фара на велосипеда под гумена капачка.
Една от ключовите характеристики на този велосипеден фар е интелигентна система против кражба, която активира силен звуков сигнал (100-110 децибела), ако фарът или велосипедът се опитват да се движат. Тази аларма се управлява с помощта на външен модул с два бутона.
За производството на корпуса се използва висококачествен алуминий със самолетен клас, анодизиран съгласно стандарта Premium Type III. Използването на този материал, съчетано с високо качество на изработка, позволява на фаровете за велосипед Fenix ​​BC35R да издържат на различни механични влияния, например падане от височина 1 метър, както и излагане на прах и влага.

Допълнителна информация

Производител

Fenix

Максимална яркост

1000-2999 lumens

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Ние използваме „бисквитки“ и други подобни инструменти, за показване съдържанието на сайта и подобряване на потребителското изживяване. Повече информация за „бисквитките“ може да намеритe тук.