Фенер Fenix FD20

Фенер Fenix FD20 е много добро предложение в гамата на фенерите с регулация на светлинния конус, като съотношение на цена и качество.

110,00 лв. Всички цени са с включено ДДС

Изчерпан

Категория:

Описание

Fenix ​​FD20 разширирява гамата от ръчни фокусиращи фенерчета на Феникс. Този фенер е много компактен, използва енергията само на батерии и свети с яркост до 350 лумена. Регулируем светлинен конус, който се променя с помощта на подвижен фокусиращ пръстен.

Характеристики:

*компактно фенера с ръчно фокусиране;
*вграден светодиод Cree XP-G2 S3 с експлоатационен живот от 50 хиляди часа;
*фенера поддържа 4 нива на яркост;
*максимална яркост на светлината – 350 лумена;
*максимален обхват на лъча – 115 метра;
*ъгълът на светлинния конус може да се увеличи до 78 °;
*фенерчето работи на две акумулаторни батерии;
*корпусът е изработен от алуминий със защитен анодиращ слой;
* напълно водоустойчив;

Фенерчето има четири режима на работа.

Турбо режимът дава яркост от 350 лумена. В позиция Spotlight фенерчето свети на разстояние 115 метра в далечината, а в положение Floodlight – 48 метра. Времето на работа с две алкални батерии е 36 минути, а с NiMH батерии 2600 mAh 2 часа.

Високият режим е 100 лумена. В положение на прожектора радиусът на осветяване е 61 метра, а в положение на прожектор е 25 метра. Продължителност на работа с алкални батерии – 4 часа, а с NiMH акумулаторни батерии – 7, 5 часа.

Режимът среден дава яркост на светлината от 50 лумена. Обхватът на осветеност с различни позиции на обектива варира от 18 до 44 метра. Времето за работа на фенерчето с един комплект алкални батерии е 12 часа, а с комплект NiMH акумулаторни батерии – 16 часа и 40 минути.

Ниският режим дава на потребителя 8 лумена яркост. В този случай обхват на осветеност от 7 до 17 метра. Фенерът с алкални батерии ще продължи 55 часа, а с NiMH  батерии – 80 часа.

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Ние използваме „бисквитки“ и други подобни инструменти, за показване съдържанието на сайта и подобряване на потребителското изживяване. Повече информация за „бисквитките“ може да намеритe тук.