Фенер Fenix Е30R-1600 lumens

Фенер Fenix ​​E30R – компактни размери с големи възможности. Само един светодиод с 1600 лумена яркост,  6 режима включително един сигнален – Strobe.Водоустойчивост IP-68.

175,00 лв. Всички цени са с включено ДДС

Изчерпан

Категория:

Описание

Фенер Fenix ​​E30R привлича вниманието, като съчетава компактни размери с големи възможности. Въз основа на само един светодиод, този фенер осигурява 1600 лумена яркост. Програмира се за 6 режима, включително един мигащ – Strobe. Работните параметри във всички режими са следните:
-Турбо: ефективен обхват на осветление – 203 м, яркост на лъча – 1600 лумена, интензитет – 10 302 cd, продължителност на фенерчето – 1 час 27 минути;
-Висок: разстояние на осветеност – 150 м, яркост на светлината – 800 лумена, интензитет – 5798 cd, време на работа на фенерчето – 1 час 55 минути;
– Среден: обхват на осветление – 93 m, яркост – 350 лумена, интензивност – 2151 cd, продължително време на работа – до 5 h 28 min;
-Ниско: обхват на лъча – 62 m, яркост – 150 лумена, интензитет – 950 cd, време на работа – 17 h 32 min;
-Еко: разстояние на осветление 62 m, интензитет на светлината 30 лумена, интензитет 950 cd, общо време на работа 70 h 30 min.
-Strob: яркостта на мигащата светлина – 1600 лумена.
За по-ефективна работа на фенера производителите са интегрирали контролер, който предпазва от прегряване. Той се включва автоматично след стартиране на Fenix ​​E30R в режим Turbo за 30 секунди. След това яркостта на лъча се намалява до 900 лумена. Предишните параметри могат да бъдат върнати отново, когато лампата се охлади.
Fenix ​​E30R е наистина лесен за управление. На корпуса на фенерчето има само един бутон, който е поставен отстрани по-близо до областта на главата за по-голямо удобство. Ако е необходимо, задействането на бутона лесно се блокира, така че фенерчето да не се разреди случайно, когато се включи в джоба ви.
Fenix ​​E30R се нуждае само от една батерия за работа, която е включена в комплекта. Батерията е с литиево-йонно захранване, може да се презарежда приблизително 500 пъти без забележима загуба на капацитет. Комплектът включва и специален магнитен кабел, който може да се използва за мобилно зареждане от USB съвместими устройства. Пълното време за зареждане не надвишава 3 часа.
Решението, че е време да свържете фенерчето към зарядното устройство, може да бъде взето от потребителя въз основа на данните на индикатора за зареждане. Ако светне в зелено, батерията е пълна или над 85% заредена. Ако зеленият индикатор мига, нивото на зареждане е 51-85%. Когато червената лампичка свети, нивото на зареждане на батерията е 26-50%.  Ако сигналът мига в червено, зарядът остава в рамките на 1-25%.
Надеждността на Fenix ​​E30R се влияе от факта, че корпусът на този ръчен фенер е направен от специална алуминиева сплав. Той е много издръжлив и устойчив на ръжда и много други видове корозия. Допълнителна защита се осигурява от слой твърда анодизирана повърхност. Fenix ​​E30R има водоустойчив клас IP-68. Това показва пълна хидроизолация и способността за работа под вода до половин час.
Характеристика:
-яркостта на светлината е 1600 лумена;
-фенерчето работи в 6 режима;
-има защита от прегряване в най-мощния режим;
-вграден индикатор за енергия на батерията;
-възможност за зареждане чрез кабел;
-фенерчето се управлява от един бутон отстрани;
-тялото е изцяло метално;
-най-високият стандарт на водоустойчивост IP-68;
– тегло 51 g.

Допълнителна информация

Производител

Fenix

Максимална яркост

1000-2999 lumens

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Ние използваме „бисквитки“ и други подобни инструменти, за показване съдържанието на сайта и подобряване на потребителското изживяване. Повече информация за „бисквитките“ може да намеритe тук.