Fenix TK25UV

Тактически фенери, пригодни също така за лов и риболов. TK25 UV е предназначен предимно за служители на правоприлагащите органи и армията, но ще бъде полезен за много други потребители и ежедневна употреба. Той е мощен, лесен за работа, с широк спектър от режими на работа. По-специалното в този модел е , че то може да работи и в ултравиолетовия спектър, който е невидим за човешкото око.

0,00 лв. Всички цени са с включено ДДС

Изчерпан

Категория:

Описание

Модел TK25 UV принадлежи към списъка тактически фенери, пригодни също така за лов и риболов. TK25 UV е предназначен предимно за служители на правоприлагащите органи, но ще бъде полезен за много други потребители и ежедневна употреба. Той е мощен, лесен за работа, с широк спектър от режими на работа. По-специалното в този модел е , че то може да работи и в ултравиолетовия спектър, който е невидим за човешкото око.

UV фенерчето TK25 UV е един от модерните универсални тактически модели на фирмата Фениск. Той е предназначен за използване от военни, полицаи, митничари, служители  на  други справоохранителни и правоприлагащи органи, но  е не по-малко полезен за ловци или любители на туризма. Този фенер е оборудван едновременно с два различни вида светодиоди, единият от които дава бяла светлина, а другият – ултравиолетова. Диодът Cree XP-G2  работи с бяла светлина. Той има експлоатационен ресурс от 50 000 работни часа, което допринася за цялостната дълготрайност на фенерчето. Кой модела на диода за работа в  UV режим, производителите не уточняват. Въпреки това, 5-годишната гаранция за TK25 UV показва, че този диод също е надежден. Предлагаме ви да се запознаете по-подробно с характеристиките на всички режими на работа на фенерчето:

-Турбо: бял светлинен лъч от 1000 лумена със светлинен поток от 12 650 cd. Фенерът осветява площ от територията в радиус от 225 м, работи без подмяна на батериите в продължение на 2 часа.
-Висока: 300 лумена бял светлинен лъч, 3840 cd светлинен поток. Фенерът осветява област от територията в радиус от 124 м, работи без смяна на батериите в продължение на 5 часа 20 минути.
– Среден: 100 лумена бял лъч светлина, 1400 cd светлинен поток. Фенерът осветява зона от територията в радиус от 75 м, работи без смяна на батериите в продължение на 22 часа 20 минути.
-Нисък: 15 лумена бял светлинен лъч със 160 cd светлинен поток. Фенерът осветява площ от територията в радиус от 25 м, работи без да подменя батерии в продължение на 110 часа.
-Строб: яркостта на осветлението е равна на 1000 лумена.
– UV светлина: светлинен поток от 3000 mW, работното време  6 часа 25 минути.
Фенерът се управлява от два бутона в опашната част, както и чрез завъртане на главата. За повече подробности относно всички функции за управление вижте раздела „Инструкции за употреба“. Заслужава обаче да се отбележи, че моделът Fenix ​​TK25 UV осигурява друг алтернативен начин за управление – с помощта на дистанционен тактически бутон. Той не е включен с фенерчето, но този аксесоар може лесно да бъде закупен допълнително. Напълно съвместима опция е тактическия бутон AER-03  на Феникс с два отделни клавиша. Този кабела се завинтва на мястото на крайната капачка , старт/стоп  клавишите се фиксират на място, удобно за потребителя. Това е необходимо в случай на монтаж на фенера непосредствено на корпуса на оръжието . Fenix ​​TK25 UV е съвместим с други допълнителни аксесоари, например стойки за оръжия и велосипедни кормила, дифузьор. Fenix ​​TK25 е създаден да бъде добре защитено от всички основни фактори, които могат да повлияят отрицателно на неговите характеристики. Оборудван е със защита от прегряване, цифров стабилизатор на яркостта, индикатор за ниско зареждане, защита от късо съединение. Корпуса е изработен е от алуминий и анодизиран.

Характеристики:
*фенерчето работи с 18650 батерия;
*разрешено е използване на батерии CR123A;
*този модел може да се използва с много допълнителни аксесоари;
*модела Fenix ​​TK25 UV е напълно водоустойчива стандарт IP68;                                      *тегло 156,5 g без батерия;
*Дължина 142,6 мм
*Диаметър на корпуса 25,4 мм
*Диаметър на главата 40 мм

Допълнителна информация

Производител

Fenix

Максимална яркост

1000-2999 lumens

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Ние използваме „бисквитки“ и други подобни инструменти, за показване съдържанието на сайта и подобряване на потребителското изживяване. Повече информация за „бисквитките“ може да намеритe тук.