Разпродажба!

Фенер челник HM23LED-240Lumens

Фенер челник HM23LED е изключително добро предложение на Феникс. Лидер по отношение на съотношение ена /качество/тeхнически параметри.

 

53,00 лв. Всички цени са с включено ДДС

Категория:

Описание

Челникът Феникс HM23 е един от най-популярният от тази категория. Дава пълна свобода на действие, тъй като и двете ръце на потребителя са свободни. Този фенер ще се хареса на рибари, туристи и колоездачи, както и на любителите на екскурзии сред природата и сутрешния и вечерен джогинг. Той работи с един диод Cree с неутрална бяла светлина. Фенерчето поддържа 3 режима с различна яркост:
-Висока: яркостта на фенерчето е 240 лумена, а обхватът на неговия лъч е 53 м. От напълно заредена батерия фенерчето работи 8 часа.
– Средна : Яркостта е 70 лумена, а обхватът на осветяване е 30 м. От напълно заредена батерия фенерчето работи 16 часа.
-Ниско: Фенерчето има яркост от 4 лумена и обхват на лъча 9,5 м. Фенерчето работи 100 часа с нова батерия.
Използването на Челник HM23LED е лесно, тъй като те се управляват с един бутон. По-продължителното натискане включва и изключва светлината, а краткото натискане превключва режимите. Режимът на минимална яркост винаги се включва първо, а след това можете да изберете всеки друг.
Fenix HM23 има функция за защита от прегряване на диод. Той може временно да блокира най-яркия режим, ако фенерчето трябва да се охлади. Този модел също има предупреждение за ниска батерия. Той ще информира потребителя, че е време да замени батерията с нова. След предупреждението, фенерчето ще може да продължи да работи в минимален режим за известно време.
Този фенер изисква само една алкална батерия от 1,5 V AA, за да функционира правилно. Подходяща и NiMH батерия /1.2V.
Моделът Fenix HM23 има висококачествен и издръжлив алуминиев корпус и водоустойчивост, със стандарт IP68.
Фанерът се продава в комплект с регулируема лента за глава и специална пластмасова стойка. В стойката той свободно се върти нагоре и надолу на 180 ˚, за да свети винаги в посоката, от която се нуждае собственикът му. Тегло 43 g без батерия.

Допълнителна информация

Производител

Fenix

Максимална яркост

200-999 lumens

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Ние използваме „бисквитки“ и други подобни инструменти, за показване съдържанието на сайта и подобряване на потребителското изживяване. Повече информация за „бисквитките“ може да намеритe тук.