Фенер Fenix HL32

Челник Фенер Fenix HL32  е подходящ за велосипедисти, алпинисти, туристи, ловци и всички останали любители на спорт на открито.

0,00 лв. Всички цени са с включено ДДС

Изчерпан

Категория:

Описание

Челник фенер Fenix ​​HL32 е  с две вградени акумулаторни батерии и лъч светлина до 600 лумена. Той работи на базата на собствена мощна литиево-полимерна батерия, която се зарежда от всяко външно устройство чрез микро-USB кабел.

Фаровете продължават да бъдат едни от най-популярните сред туристическите фенери. Благодарение на свободата на действие, която тези фенери оставят на собствениците си, те са удобни за използване в къмпинг, по време на спорт на открито, както и при всякакъв друг вид дейност.

Fenix ​​HL32 работи с два вградени диода, всеки от които издръжа поне 50 000 часа. Общо фенерчето поддържа 9 режима на осветление. За да улеснят потребителите при избора на желаната опция за осветление, тези режими са разделени между две групи: Основни режими и Функционални режими. Отвъд тези групи е Burst, най-яркото от нивата на яркост на бялата светлина. Той е с интензитет на светене  600 лумена с продължителност на светене един час с пълно зареждане. Разстоянието на осветеност в този случай ще бъде 73 метра.
Сега нека разгледаме по-отблизо характеристиките на всички други режими, включени в двете групи.
Основни режими:
*Turbo: пътната лампа осигурява лъч от 300 лумена с радиус на осветление 49 метра, батерията издържа 4,5 часа;
*Висока: яркостта на светлината е 130 лумена, разстоянието на осветеност е 34 метра, фенерчето поддържа този режим в продължение на 14 часа;
*Среден: лъч с яркост 70 лумена и радиус на осветление 23 метра, батерията издържа 24 часа;
*Слаб: режим на осветление с яркост 30 лумена и радиус на лъча 16 метра, мощността на батерията е достатъчна за работа в продължение на 60 часа;
*Еко: 4 лумена светлина със 7 метра радиус на осветяване и 200 часа живот на батерията.
Функционални режими:
*Червена: червена светлина с яркост 1 лумен и радиус 4 метра, този режим работи 100 часа;
*SOS: сигнал за бедствие, чиято яркост е 30 лумена, радиусът на лъча е 16 метра, времето за работа до пълното разреждане на батерията е 120 часа;
*Червен строб режим: режим на мигане с яркост от 1 лумен, радиус на осветяване от 4 метра и 200 часа работно време.
Фенерът Fenix ​​HL32 е със собствена батерия, вградена в тялото му. Това е акумулаторна литиево-полимерна батерия. Капацитетът му е 2000 mAh и отнема около 4 часа, за да се зареди напълно от нулата. За да заредите фенерчето Fenix ​​HL32, то трябва да бъде свързано към всеки подходящ външен източник на захранване чрез микро-USB кабел. Буксата за зареждане е разположена на гърба на корпуса на фенерчето и е затворена с плътна гумена тапа.
Самият корпус на фенера е направен от пластмаса, която е със здравина, за да издържи падане от метър височина. В допълнение, Fenix ​​HL32 е добре защитен от прах и вода (нивото му на защита съответства на стандарта IP-66). За да може фенерчето да работи дълго време без проблеми, той е оборудван със защита от прегряване, оборудван с индикатор за нивото на зареждане, а бутоните могат да бъдат заключени, за да се избегне случайно активиране и разреждане на батерията.

Характеристики:

-фенер с леща до сила на осветеност до 600 лумена;
този модел използва 2 диода с различни цветове;
-на разположение на потребителите са 9 опции за осветление;
-управлението се осъществява чрез 2 бутона;
-батерията е вградена в корпуса на фенерчето;
-капацитетът на батерията е 2000 mAh;
-фенерчето се зарежда чрез micro-USB порт;
-има вграден индикатор за зареждане;
-инсталирана защита срещу прегряване на фенерчето;
-фенерът е чудесен за дейности на открито;
-пластмасов калъф със защита от прах и вода;
стойка за глава с просто регулиране на размера;
-фенерчето тежи 108 грама.
Описание: челник фенер, еластична лента и стойка, кабел за зареждане на батерията.

Допълнителна информация

Производител

Fenix

Максимална яркост

200-999 lumens

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Ние използваме „бисквитки“ и други подобни инструменти, за показване съдържанието на сайта и подобряване на потребителското изживяване. Повече информация за „бисквитките“ може да намеритe тук.