Фенер Fenix UC50

Fenix ​​UC50 е достъпен за максимално широк кръг потребители, ловци, туристи, любители на екстремни спортове, а също така отговаря на частни и държвани структури в свеферата на сигурността.

0,00 лв. Всички цени са с включено ДДС

Изчерпан

Категория:

Описание

Fenix ​​UC50 е  с изключително широк обхват на приложение. Фенерът е с максимална яркост до 900 лумена и обхват от 288 м.

Описание на фенерчето Fenix ​​UC50:

Основния елемент на светлинната верига на Fenix ​​UC50 XM-L2 (U2) е диодът Cree XM-L2 . Това е модерно полупроводниково устройство, което предлага до 900 лумена яркост и може да възпроизвежда светлина в 5 режима. Освен това диодът има дълъг експлоатационен живот – повече от 50 000 часа. Захранването е със собствена батерия Fenix ​​ARB-L1S с номинално напрежение 3.7V и капацитет на зареждане 2600 mAh. Батерията е защитена от презареждане и прекомерно разреждане, има ниско ниво на саморазряд. Батерията може да се презареди около 500 пъти, без значително да намали капацитета си. Батерията се зарежда с помощта на включената станция. За да направите това, не е необходимо да изваждате батерията, а просто да инсталирате фенерчето по такъв начин, че контактите на корпуса да са в контакт с контактите на докинг станцията/включена в комплекта/. Пълното време за зареждане е около 4,5 часа, а краят на процеса ще бъде показан от индикатора, който ще светне в зелено. Също така фенерчето може се зарежда от централното 220V захранване. Яркостта на светлината и време за работа без презареждане във всеки от режимите, са както следва:

-Турбо: 900 лумена; 1 час, 15 минути;

-Висока: 415 лумена; 2 часа, 45 минути;

-Средна: 150 лумена; 8 часа, 30 минути;

-Ниска: 10 лумена; 120 часа;

-Строб: 900 лумена.

Допълнителна информация

Производител

Fenix

Максимална яркост

200-999 lumens

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Ние използваме „бисквитки“ и други подобни инструменти, за показване съдържанието на сайта и подобряване на потребителското изживяване. Повече информация за „бисквитките“ може да намеритe тук.