Челник Fenix HL60R

Челник Fenix ​​HL60R е отлично предложение на компанията Феникс за ловци, рибари, любители на природата и практикуващите екстремни спортове.

0,00 лв. Всички цени са с включено ДДС

Изчерпан

Категория:

Описание

Fenix ​​HL60R има основен диод от серията Cree XM-L2 T6, който работи с неутрален бял лъч, и два допълнителни червени диода. Благодарение на тях челникът може да свети в шест популярни режима, пет от които са на главния диод. Максималната яркост на този челник е 950 лумена. Лъчът му е с голяма широчина, с добро радиално осветление, а в далечината осветява до 166 метра. Комплектът се доставя със собствена батерия 2600 mAh. Данните за яркостта и продължителността на работата на челника са на база използването на тази конкретна батерия.
-Турбо: поток от 950 лумена осветление и продължителност 48 минути;
-Висока: светлинен поток 400 лумена и продължителност – 3 часа;
-Средно: светлинен поток 150 лумена и продължителност – 10 часа;
-Нисък: светлинен поток 50 лумена и продължителност – 29 часа;
-Еко: светлинен поток 5 лумена и продължителност – 100 часа;
-Червена светлина: светлинен поток 1 лумен и продължителност – 100 часа.
Всеки режим на яркост се запазва в паметта на фенера, така че когато е включен, режимът, който е бил последно използван, се активира незабавно. Между другото, в допълнение към батерията можете да използвате литиеви батерии от популярния стандарт CR123A . И директно батерията може да се презареди от външен източник с помощта на кабел с USB конектор.
Вграденият индикатор за зареждане ще напомни на потребителя, когато е време да смени или зареди батерията. Също така ще ви позволи да определите остатъка като процент от първоначалния капацитет. От допълнителните полезни механизми моделът Fenix ​​HL60R използва също стабилизатор на яркостта, защита срещу обръщане на полярността на батерията.
Корпусът на челника е изработен от  алуминий, твърдо анодизиран и може да се завърта на 160 ° в патентована платформа за носене с еластичната система от ленти, за да позволят на потребителите да регулират посоката на светлината, както сметнат за добре. Той е напълно хидроизолиран, стандарт IPX – 8   Бутонът за управление е поставен на страничния край на фенера.

Допълнителна информация

Производител

Vortex

Максимална яркост

200-999 lumens

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Ние използваме „бисквитки“ и други подобни инструменти, за показване съдържанието на сайта и подобряване на потребителското изживяване. Повече информация за „бисквитките“ може да намеритe тук.