Фенер Fenix UC40

Fenix ​​UC40 компактен фенер за ежедневно ползване. Подходящ, както за градка среда така и за открити пространства.

165,00 лв. Всички цени са с включено ДДС

Категория:

Описание

Моделът UC40 принадлежи към списъка на ловни, риболовни  и туристически фенери – това е компактен фенер, който е удобен за използване всеки ден. Характеристика на модела е възможността за презареждане чрез USB. Осветителят свети с яркост до 420 лумена.

Fenix ​​UC40 използва светодиода XP-G2 R5 с режим на работа  50 000 часа без загуба на яркост.Максимална стойност за неговата яркост достига 420 лумена. Фенерчето работи в 5 различни режима, включително тактически – Strobe. Стробоскопът се включва с максимална яркост за този модел фенерче – 420 лумена.

Характеристики на режими включват яркост и време на работа от 1 пълно зареждане на батерията, както следва :

-Турбо – 420 лумена, 2 часа; максимално разстояние на дълго разстояние на осветеност 140 метра.

-Висока – 160 лумена, 7 часа;

-Средна – 45 лумена; 28 часа, 30 минути;

-Ниско – 9 лумена, 130 часа.

Fenix ​​UC40 работи със система за стабилизация, благодарение на която яркостта на светлинния поток не намалява по време на изчерпването на заряда, налице е и механизъм за запомняне съхранение на последния режим на работа при изключване на фенера. Защитата от прегряване се включва при достигане на 65 градуса С и фенера автоматично ще премине в следващия най-ярък режим. Примигващ светлинен индикатор на корпуса, предупреждава потребителя, че зареждането е почти напълно изчерпано и батерията трябва да бъде сменена или трябва да започне процесът на зареждане. Съвместим с 18650 батерии и CR123A батерии; възможност за зареждане чрез USB; корпусът от анодизиран алуминий; водоустойчивост  стандарт  IPX-8. стъклената леща на фенера е закалена и върху повърхността й е нанесено специално антирефлексно покритие;тегло с батерия 140 g;

Допълнителна информация

Производител

Fenix

Максимална яркост

200-999 lumens

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Ние използваме „бисквитки“ и други подобни инструменти, за показване съдържанието на сайта и подобряване на потребителското изживяване. Повече информация за „бисквитките“ може да намеритe тук.