Фенер Fenix PD40R -3000Lum

Fenix ​​PD40R един от най-мощните в своя клас. Подходящ за работа на открит терен за цивилни и служебни цели. С възможно прикрепване към оръжие, без значение от изполвания калибър.

265,00 лв. Всички цени са с включено ДДС

Изчерпан

Категория:

Описание

Описание на фенер Fenix ​​PD40R:
Fenix ​​PD40R е един от най-мощните в своя размер.

С яркост от 3000 лумена с дължина на тялото малко под 14 см. Фенерът тежи само 126 грама, без батерията. Яркостта му се крие във възможностите на диода Cree XHP 70. Той има 4 ядра в един пакет и предоставя на потребителя 3000 лумена яркост на светлинния лъч. Времето за работа на такъв диод е стандартно за продуктите на Cree – 50 хиляди работни часа.
Fenix ​​PD40R поддържа седем различни режима, групирани в две групи. Всяка от групите се контролира от отделен бутон, така че потребителят няма да има проблеми с избора на желания режим.
Яркостта 3000 лумена дава режим Turbo. Когато доставената батерия е напълно заредена, общото време на работа в този режим е 12 минути, а обхватът на лъча е 200 метра. Режимите Strobe и High работят с яркост от 1000 лумена. Следват режимите Mid /среден/  и SOS с яркост 350 лумена. Постоянната светлина с тази яркост ще бъде достъпна за 7 часа и 25 минути, а обхватът на осветеност ще бъде 68 метра. Лъч от 100 лумена осигурява режима на ниско ниво на обхват от 39 метра и време от 21 часа и 15 минути. И накрая, най-икономичният за този модел е режимът Eco, който дава 20 лумена светлина с обхват от 16 метра.

Производителите са оборудвали фенерчето Fenix ​​PD40R с индикатор, който ще помогне да се следи състоянието на батерията, за да се зарежда навреме. Този модел се зарежда чрез USB порт, така че потребителят да може да зарежда батерията навсякъде. Разбира се, има и възможност за проста замяна на батерията, която е със стандартен размер – 26650.
Моделът Fenix ​​PD40R е в състояние да работи с много допълнителни аксесоари, което допълнително разширява обхвата му на приложения. Това фенерче е подходящо за всякакъв вид пътуване на открито или използване в други ситуации. Корпусът е изработен от алуминий, което дава необходимата граница на здравина. А високото ниво на водоустойчивост, което достига IP-68, помага да използвате фенерчето без ограничения при всякакви метеорологични условия.
Характеристика:
– използван диод Cree XHP 70, който свети повече от 50 000 часа;
– захранва се от една акумулаторна батерия 26650;
– размери :

– фенер – 138,5 мм дължина,

– диаметър: 34 мм  за главата, 30 мм – диаметър на корпуса;
– теглото е 126 g (без батерия);
– вграден микро USB порт за зареждане;
– цифрова настройка за поддържане на постоянна яркост;
– индикатор за нивото  на батерията;
– предупредителна функция, че е необходима подмяна на батерията;
– защита срещу обратна полярност и неправилен монтаж на батерията;
– интелигентна система за защита от прегряване;
– закалено стъкло със специално антирефлексно покритие.
В комплекта:

акумулаторна батерия ARB-L26-4500P,  калъф и каишка за ръка, гумен О-пръстен и USB кабел за зареждане.

Допълнителна информация

Производител

Fenix

Максимална яркост

3000-4999 lumens

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Ние използваме „бисквитки“ и други подобни инструменти, за показване съдържанието на сайта и подобряване на потребителското изживяване. Повече информация за „бисквитките“ може да намеритe тук.