Фенер Fenix PD25-550 lumens

98,00 лв. Всички цени са с включено ДДС

Категория:

Описание

Fenix ​​PD25 е много повече отколкото бихте могли да очаквате от неговия размер. Този модел предлага 550 лумена яркост, въпреки факта, че фенерчето работи само с една батерия 16340 или батерия CR123A. Потребителите имат достъп до пет режима на фенерчето. Производителите успяха да повишат яркостта на Fenix ​​PD25 до 550 лумена, използвайки модерния светодиод Cree XP-L с 50 000 часа работа. На база на този светодиод, фенерчето работи в пет режима, включително тактическия режим Strobe. Благодарение на този функционален комплект, Fenix ​​PD25 перфектно се справя със задачи, които могат да възникнат по време на отдих на открито: осветление в палатков лагер, на горска пътека,  риболов  и т.н. С ежедневните въпроси, които могат да възникнат при използване в градски условия, този модел на фенера също ще се справи успешно.

Струва си обаче да се помни, че осветността в различните режими може да варира в зависимост от това кой тип батерия е избран от потребителя. Следват стойностите, изчислени във фабриката на Fenix ​​за литиеви батерии и литиево-йонни батерии.

батерия тип 16340:

Турбо (светлина с яркост 550 лумена, време за разреждане на батерията – 35 минути);

Висока (светлина с яркост 150 lm, времето до разреждане на батерията – 2 часа 25 минути);

Средна (светлина с яркост 50 lm, време за разреждане на батерията – 7 часа 10 минути);

Слаб (светлина с яркост 5 lm, време за разреждане на батерията – 53 часа);

Строб ( яркост 550 лумена).

 

батерия тип CR123A:

Турбо (светлина с яркост от 400 лумена, време до разреждане на батерията – 1 час 10 минути);

Висока (светлина с яркост 150 lm, времето до разреждане на батерията – 3 часа 15 минути);

Средна (светлина с яркост 50 lm, времето до разреждане на батерията – 9 часа 5 минути);

Слаба (светлина с яркост 5 lm, време до разреждане на батерията – 100 часа);

Строб (мига с 400 lm и интензитет 4225 cd).

 

Максималното разстояние на осветеност за Fenix ​​PD25 е 130 m. Особено полезно е да използвате този универсален фенер за извънградски отдих, предвид високата степен на неговата защита от много негативни фактори. Този фенер успешно се противопоставя на прегряване в интензивни режими, обръщане на полярността на батерията и може да предупреди потребителя за необходимостта от инсталиране на нова батерия. Корпусът на фенера също е произведен с високи изисквания за качество. Изработен е от анодизиран алуминий. Нещо повече, Fenix ​​PD25 има най-високото ниво на водоустойчивост – IPX-8.

Характеристики:

яркост на фенерчето в рамките на 550 лумена;

LED Cree XP-L с експлоатационен живот от 50 000 часа;

съвместимост с батерии CR123A и ​​16340;

цифров контрол на яркостта;

функция за предупреждение за ниска батерия;

защита на обратната полярност на батерията;

защита от прегряване;

алуминиев корпус с анодиране Premium Type III;

най-високото ниво на защита срещу вода – IPX-8;

леща от закалено стъкло.

Пълен комплект: Фенер, шнур, калъф, щипка за колан, резервен О-пръстен, ръководство, гаранционна карта. Инструкции за употреба: Фенерчето Fenix ​​PD25 е съвместимо с батерии CR123A и ​​по-икономичните акумулаторни батерии 16340. Във всеки случай е по-добре да изберете висококачествени батерии, които могат да осигурят фенерчето с пълна работа във всеки от предоставените режими. Механизмът за управление в този модел е реализиран с два бутона.

Допълнителна информация

Производител

Fenix

Максимална яркост

200-999 lumens

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Ние използваме „бисквитки“ и други подобни инструменти, за показване съдържанието на сайта и подобряване на потребителското изживяване. Повече информация за „бисквитките“ може да намеритe тук.