В14 HMR .300 Winchester Magnum

Бергара B14, модел  HMR  .300 Winchester Magnum

Комплексно високоточно оръжие за лов, спорт, служебни и военни цели, готово за стрелба от „кутията“.

0,00 лв. Всички цени са с включено ДДС

Изчерпан

Категории: ,

Описание

В14 HMR е изключително постижение на Бергара. Първото с което се започва е отличната работа на маркетинг  екипа на компанията, екипа отчита прогресиращото развитие на високоточната стрелба в новите стрелкови спортове и засиленият интерес към тях. Започвайки работа по тази нова платформа HMR / HUNTING AND MATCH RIFLE/  от компанията за пореден път използват нетрадиционен подход. Формира се екип от настоящи и бивши военни снайперисти, ловци и спортисти и обобщеното им становище за това какво оръжие биха искали да притежават и да стрелят, служи за основа за разработката на В14 HMR. Крайният резултат е хармоничен брак между мениджъри, счетоводители и стрелци, който изглежда удовлетворява всички. Същевременно Бергара запазва станалата вече традиционна обратна връзка с клиентите, дори след излизането В14 HMR на пазара през 2017. Според изявлението на вицепрезидентът по продажбите на Bergara USA Бен Флеминг, компанията през 2018 е прецизирала изработката на затвора на база впечатления и отзиви на ползватели на оръжието.

Какво постига компанията Бергара с модел В14 HMR :

 • Комплексно високоточно оръжие за лов, спорт, служебни и военни цели, готово за стрелба от „кутията“.
 • Лидерска позиция на световния пазар по отношение цена и качество на предлаган продукт.
 • Огромни възможности за последващ тунинг на оръжието, използва се цялата база на части за Ремингтон 700 Благодарение на отлично изработено шаси на оръжието възможностите за модификации са практически неограничени.
 • Малка, но много внимателно подбрана група от калибри.
 • Базата на В14 HMR позволява последващо развитие /моделите HMR PRO, TRAINER STEEL

Калибър .300 Winchester Magnum.  Начало на производството през 1963 от кампания  Winchester  първоначално разработен като ловен боеприпас, веднага привлича вниманието на военните и други служби и без да е официално приеман на въоръжение се ползва и от тях.  Характерна особено скъсено дулце на гилзата, за сметка на което е увеличен обема на гилзата и по този начин без увеличение на общата дължина е достигната голяма мощност на боеприпаса. Боеприпасът е изключително популярен. С успех се използва при всякакъв лов на едър дивеч. А също така и при високопланински лов на копитни.  Добрата балистика на боеприпаса позволява точна стрелба на дълги дистанции. Най-разпространените проектили, с които се снарядява боеприпса са с тегло 10.0 , 11.7, 13.0, 14.3 грама, като дулната енергия надвишава 4000 Дж. Боеприпасът е в включен в каталозите на почти всички производители на патрони от САЩ и Европа.

Бергара B14, модел  HMR  .300 Winchester Magnum,  характеристики :

 1. Материал на цевта: стомана 4140 CrM
 2. Дължина на цевта .300 Winchester Magnum – 26 “ /инча/ – 66 см
 3. Стъпка на нарезите 1:10 “
 4. Диаметър на цевта:19 mm (0.75″)
 5. Резба на цевта: 1х15 мм
 6. Дължина .300 Winchester Magnum –  47.2 ” /инча/ –  120см
 7. Тегло 4.6 кг.
 8. Вместимост на пълнителя – 5 патрона

 

Допълнителна информация

Производител

Bergara

Калибър

.300 Winchester Magnum

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Ние използваме „бисквитки“ и други подобни инструменти, за показване съдържанието на сайта и подобряване на потребителското изживяване. Повече информация за „бисквитките“ може да намеритe тук.