B-14 Bergara Match Precision (BMP) .308 Win., цев 71 см.

0,00 лв. Всички цени са с включено ДДС

Изчерпан

Категории: ,

Описание

B-14 Bergara Match Precision (BMP), е поредната серия карабини на Бергара насочена към точна стрелбата на средни и дълги дистанции.  Пушката e в комплектация  с алуминиево шаси вместо традиционно дърво или фибростъкло. Доколкото карабината B-14 Bergara HMR е по –универсална и е с относително по-комплексно предназначение за стрелци от спортните  федерации, ловци и има тактическо приложение,  то серията BMP е с строга ориентация  към спортисти и снайперисти, които искат да притежават напълно готова стрелкова платформа, с възможности за допълнително конфигуриране.

Алуминиевото шаси с което е комплектована  Bergara Match Precision  предлага много предимства пред класическите приклади:

 • Възможности за регулиране по височина на „бузата“ на приклада.
 • Регулиране на дължината на приклада.
 • Регулиране на затилъка на приклада по вертикална плоскост и хоризонтална плосткост.
 • Уголемен бутон на пълнителя с възможност за освождаване на пълнителя с показалеца на стрелящата ръка.
 • Разширена гърловина за бърза и облекчена смяна на пълнителя.
 • Шасито разполага с монтажни отвори M-LOK Rail
 • Предвидена е възможност за монтаж на мопопод задна опора и бипод предна опора
 • Налични са стандартните монтажни отвори за монтаж на планки „пикатини“ с наклон от 0 до 20 МОА.

Спусъка на B-14 Bergara Match Precision (BMP) е с ясно изразена извивка и е защитен от широка спусъкова скоба. Фабрично спусъка е с тегло около 1300-1400 грама.

Ръкохватката на шасито BMP е гумирана и е съвместима с ъкохватката на AR платформа.  Ръкохватка е под ъгъл, който по -малък – от  този на типичните  AR-15 конфикурации.

Предпазителя е монтиран в специално изработен монтажен отвор в шасито и въпреки уголемения си бутон за влючване/изключване е разположен максимално ниско, за да не пречи при монтажа и употребата на оптически мерни прибори.

Всички монтажи и демонтажи по шасито се извършват с обикновен инструментарим без необходимост от специално оборудване.

Калибър .308 Win. В производство от началото на  1952 г. от компанията  Winchester  като ловен боеприпас. Почти веднага с много малки изменения е приет за официален боеприпас   на въоръжените сили на САЩ под наименованието  U.S.Т.-65, или NATO 7,62×51,но същевременно не спира и развитието си като ловен боеприпас. При достатъчно широк диапазон на теглото на използваните проектили и много добри показатели на началните скорости, патронът има гилза с относително малък обем. Такова намаляване на въшните размери на гилзата при  достатъчно висока мощност е възможно благодарение на изплозването на новите  / през 50 –те години на XX век/ сферични барути, които в удачно подбрания обем на гилзата получават оптимални условия за изгаряне.  Към днешна дата 308 Win се прозивежда на практика в целия свят и се  снарядява с огромно разнообразие от проектили, както за ловни така и за служебни и военни цели.

Бергара B14, модел BMP .308 Win ,  характеристики :

 1. Материал на цевта: стомана 4140 CrM
 2. Дължина на цевта Extreme Hunter .308 Win  –  28 “ /инча/ –  71 см
 3. Стъпка на нарезите 1:11“
 4. Диаметър на цевта: 25 мм.
 5. Резба на цевта: 18х1 мм
 6. Дължина Бергара B14, модел BMP .308 Win  47.2” /инча/ – 120 см.
 7. Тегло 6 кг.
 8. Вместимост на пълнителя – 5 патрона

Допълнителна информация

Производител

Bergara

Калибър

.308 win

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Ние използваме „бисквитки“ и други подобни инструменти, за показване съдържанието на сайта и подобряване на потребителското изживяване. Повече информация за „бисквитките“ може да намеритe тук.