Marocchi NEXUS 20 калибър 20/76

1950,00 лв. Всички цени са с включено ДДС

Съгласно действащата нормативна уредба, настоящият продукт не може да бъде предмет на продажба по електронен път.
Категории: ,

Описание

Marocсhi – е семейна италианска компания, специализирана в производството на високо качествено  гладкоцевно ловно и спортно оръжие. Основана е през 1922  от родоначалника на семейство Марокки, Стафано Марокки, компаниято до ден днешен е семейна собственост и продължава традицията в производството на оръжия. 
Marocchi NEXUS 20
  е полуавтоматично оръжие с инерционна система на презареждане. NEXUS 20 запазва всички отличителни черти на своя предшественик I – FIRS за изработка на цевите е използвана високо качествена стомана със свръхточна технология на просвредляване и последващо допълнително хромиране, което позволява изтовянето на цеви с минимално тегло и отлични балистични качества. Хромираната вътрешна повърхност на цевите, намалява деформацията на съчмите при изстрел и осигурява равномерно разпръскване на съчмения сноп. позволява эфективно и безопасно използване  на всички типове съвременни боеприпаси с оловни и стоманени сачми с тегло на сачмения заряд от 24 до 56 грам. Цевната кутия е изработена от цяла заготовка авиационен алуминий тип 7075 T6, с пазове за монтаж на оптически прибори. Приклада и ложата са изработени от висококачествен орех с отличен финиш.

Marocchi NEXUS 20 Характеристики : 
*Калибър: 20/76
*Дължина на цевта, mm: 710 мм.
*Тегло: 2.8 кг.
*Тип:полуавтомат
*Система за презареждане : инерционна
*Прицелни устройства: мерна планка и мушка/ възможност за поставяне на оптични мерни прибори
*Вместимост на магазина 4+1
*Мобилни шокове: 5 бр.
*Приклад и ложа: дърво/орех

 

Допълнителна информация

Калибър

20/76

Производител

Marocchi

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Ние използваме „бисквитки“ и други подобни инструменти, за показване съдържанието на сайта и подобряване на потребителското изживяване. Повече информация за „бисквитките“ може да намеритe тук.