Marocchi First MK2 DL 12/76

0,00 лв. Всички цени са с включено ДДС

Изчерпан

Категории: ,

Описание

Marocсhi – е семейна италианска компания, специализирана в производството на високо качествено  гладкоцевно ловно и спортно оръжие. Основана е през 1922  от родоначалника на семейство Марокки, Стафано Марокки, компаниято до ден днешен е семейна собственост и продължава традицията в производството на оръжия. 
Marocсhi First MK2 DL 12/76
  е класическо ловно оръжие , което запазва всички отличителни черти на марката Marocсhi, за изработка на цевите е използвана високо качествена стомана със свръхточна технология на просвредляване и последващо допълнително хромиране, което позволява изтовянето на цеви с минимално тегло и отлични балистични качества. Хромираната вътрешна повърхност на цевите, намалява деформацията на съчмите при изстрел и осигурява равномерно разпръскване на съчмения сноп. Това позволява эфективно и безопасно използване  на всички типове съвременни боеприпаси с оловни и стоманени сачми с тегло на сачмения заряд от 24 до 56 грам. Цевната кутия е изработена от цяла заготовка авиационен алуминий тип 7075 T6, с пазове за монтаж на оптически прибори. Приклада и ложата са изработени от висококачественна орехова дървесина с естествен маслен финиш. Цевната кутия е стилно гравирана с растителни елементи и изображения на водоплаващ дивеч.
ХАРАКТЕРИСТИКИ Marocchi First MK2 DL 12/76 :
*калибър:12/76
*дължина на патронника:76мм
*материал на приклада и ложата: дърво
*тегло:2.900 кг. при дължина на цевите 710 мм.
*накатка на ръкохватката
*сменяеми шокове
*автоматични ежектори
*1 спусък
*дължина на цевите 710 мм.

Допълнителна информация

Държава

Италия

Калибър

12/76

Производител

Marocchi

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Ние използваме „бисквитки“ и други подобни инструменти, за показване съдържанието на сайта и подобряване на потребителското изживяване. Повече информация за „бисквитките“ може да намеритe тук.