Бергара B14, модел SPORTER  .300 Winchester Magnum

Бергара B14, модел  SPORTER  .300 Winchester Magnum,

Карабината е снабдена със свободно плаваща ,  прецизно изработена цев от стомана 4140 CrMo, и обезпечава точност от 1 МОА на 100 метра с фабрични боеприпаси.

1750,00 лв. Всички цени са с включено ДДС

Изчерпан

Категории: ,

Описание

Бергара B14, модел  SPORTER  е един от лидерите в производствената линия на Бергара. Карабината е снабдена със свободно плаваща ,  прецизно изработена цев от стомана 4140 CrMo, и обезпечава точност от 1 МОА на 100 метра с фабрични боеприпаси.  Резбата на цевта е с размер  M14X1 и предоставя възможност за монтаж на различни дулни устройства.   Бергара B 14 Sporter  отговаря на всички изсквания на ловците при лов на едър дивеч в различни условия. Карабината е снабдена с патентован от производителя, ударно – спусков механизъм  който напуска завода с фабрична настройка на усилието приблизително 1.4 кг. Много от стрелците споделят, че фабричната настройка ги удовлетворява напълно и не е необходимо да правят допълнителни настройки. Както и при модела Hunter и при Sporter всеки спусък и/или комплект спусъков механизъм  от пазара на  тунинг  части за Remington 700 ,  е съвместим и може да бъде монтиран на Bergara Sporter. Предпазителят е превключващ тип с голям, набразден фиксатор, с просто функционално движение напред и назад, предпазителя не блокира затвора, така че можете да разредите/ заредите оръжието безопасно.Затвора е снабден с два масивни бойни упора и солиден изхвъргач. В зависимост от калибъра Bergara Sporter е с Short Action /къс ход/ или Long Action /дълъг ход/. И в двата случая, затвора работи гладко и  безпроблемно.

Както при цялата серия B14 и при модела SPORTER ,  оръжието осигурява на своите ползватели ниво на качество и прецизност, което е  без конкуренция в ценовия диапазон. Sporter се предлага със сменяем магазин с вместимост 4 или 3 патрона в зависимост от калибъра.  Оръжието е снабдено с полимерна ложа и приклад, представляващи едно цяло, като полимера от който са изготвени е подсилен със стъклополимерни влакна. Приклада е в стил Монте Карло с  покритие SoftTouch, което осигуряват мек и същевременно сигурен захват на оръжието. Оръжието разполага с регулируеми механични мерни прибори, като мерника и мушката са снабдени с фибро влакно и могат да бъдат демонтирани и повторно монтирани без специални инструменти в домашни условия.

Калибър .300 Winchester Magnum  Начало на производството през 1963 от кампания  Winchester  първоначално разработен като ловен боеприпас, веднага привлича вниманието на военните и други служби и без да е официално приеман на въоръжение се ползва и от тях.  Характерна особено скъсено дулце на гилзата, за сметка на което е увеличен обема на гилзата и по този начин без увеличение на общата дължина е достигната голяма мощност на боеприпаса. Боеприпасът е изключително популярен. С успех се използва при всякакъв лов на едър дивеч. А също така и при високопланински лов на копитни.  Добрата балистика на боеприпаса позволява точна стрелба на дълги дистанции. Най-разпространените проектили, с които се снарядява боеприпса са с тегло 10.0 , 11.7, 13.0, 14.3 грама, като дулната енергия надвишава 4000 Дж. Боеприпасът е в включен в каталозите на почти всички производители на патрони от САЩ и Европа.

Бергара B14, модел  SPORTER  .300 Winchester Magnum,  характеристики :

  1. Материал на цевта: стомана 4140 CrM
  2. Дължина на цевта .300 Winchester Magnum – 24 “ /инча/ – 61 см,
  3. Стъпка на нарезите 1:10 “
  4. Диаметър на цевта: 19.1 мм.
  5. Резба на цевта: 1х14 мм
  6. Дължина .300 Winchester Magnum-  45.3 ” /инча/ –  115см
  7. Тегло 3.5 кг.
  8. Вместимост на пълнителя – 3 патрона

 

 

Допълнителна информация

Производител

Bergara

Калибър

.300 Winchester Magnum

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Ние използваме „бисквитки“ и други подобни инструменти, за показване съдържанието на сайта и подобряване на потребителското изживяване. Повече информация за „бисквитките“ може да намеритe тук.