Бергара B14, модел SPORTER .30-06 Springfield 24 “ / 61 см.

Карабината е снабдена със свободно плаваща , прецизно изработена цев от стомана 4140 CrMo, и обезпечава точност от 1 МОА на 100 метра с фабрични боеприпаси.

1750,00 лв. Всички цени са с включено ДДС

Съгласно действащата нормативна уредба, настоящият продукт не може да бъде предмет на продажба по електронен път.
Категории: ,

Описание

Бергара B14, модел SPORTER е един от лидерите в производствената линия на Бергара. Карабината е снабдена със свободно плаваща , прецизно изработена цев от стомана 4140 CrMo, и обезпечава точност от 1 МОА на 100 метра с фабрични боеприпаси. Резбата на цевта е с размер M14X1 и предоставя възможност за монтаж на различни дулни устройства. Бергара B 14 Sporter отговаря на всички изсквания на ловците при лов на едър дивеч в различни условия. Карабината е снабдена с патентован от производителя, ударно – спусков механизъм който напуска завода с фабрична настройка на усилието приблизително 1.4 кг. Много от стрелците споделят, че фабричната настройка ги удовлетворява напълно и не е необходимо да правят допълнителни настройки. Както и при модела Hunter и при Sporter всеки спусък и/или комплект спусъков механизъм от пазара на тунинг части за Remington 700 , е съвместим и може да бъде монтиран на Bergara Sporter. Предпазителят е превключващ тип с голям, набразден фиксатор, с просто функционално движение напред и назад, предпазителя не блокира затвора, така че можете да разредите/ заредите оръжието безопасно.Затвора е снабден с два масивни бойни упора и солиден изхвъргач. В зависимост от калибъра Bergara Sporter е с Short Action /къс ход/ или Long Action /дълъг ход/. И в двата случая, затвора работи гладко и безпроблемно.
Както при цялата серия B14 и при модела SPORTER , оръжието осигурява на своите ползватели ниво на качество и прецизност, което е без конкуренция в ценовия диапазон. Sporter се предлага със сменяем магазин с вместимост 4 или 3 патрона в зависимост от калибъра. Оръжието е снабдено с полимерна ложа и приклад, представляващи едно цяло, като полимера от който са изготвени е подсилен със стъклополимерни влакна. Приклада е в стил Монте Карло с покритие SoftTouch, което осигуряват мек и същевременно сигурен захват на оръжието. Оръжието разполага с регулируеми механични мерни прибори, като мерника и мушката са снабдени с фибро влакно и могат да бъдат демонтирани и повторно монтирани без специални инструменти в домашни условия.

Калибър .30-06 Springfield. Истински ветеран, създаден през 1906г. и веднага е приет за щатен боеприпас на армията на САЩ. Един от най-популярните и разпространени ловни патрони в света. Огромно разнообразие от използвани куршуми за ловни цели с тегло от 6,02 до 16,2 г.! На практика универсален боеприпас за всякакъв вид дивеч по целия свят, с изключение на „голямата петорка“ в Африка, може би.

 

Бергара B14, модел  SPORTER  . 30-06 Springfield,  характеристики :

  1. Материал на цевта: стомана 4140 CrM
  2. Дължина на цевта .30-06 Springfield – 24 “ /инча/ – 61 см,
  1. Стъпка на нарезите 1:10 “
  2. Диаметър на цевта: 16.6 мм,
  3. Резба на цевта: 1х14 мм
  4. Дължина 30-06 Springfield –  45.3 ” /инча/ –  115см / – 43.3 ” /инча/-110см
  1. Тегло  за цев 115 см. – 3.5 кг. / за цев  110 см. – 3.4 кг.
  1. Вместимост на пълнителя – 3 патрона

 

Допълнителна информация

Производител

Bergara

Калибър

.30-06 Springfield

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Ние използваме „бисквитки“ и други подобни инструменти, за показване съдържанието на сайта и подобряване на потребителското изживяване. Повече информация за „бисквитките“ може да намеритe тук.