Фенер LR40R V2.0

605,00 лв. Всички цени са с включено ДДС

Категория:

Описание

Fenix LR40R е високоефективно акумулаторно ултракомпактно търсещо фенерче, което съчетава точково и прожекторно осветление. Можете да управлявате светлината с една ръка с комбинация от превключвател и електронен превключвател. Като се грижи за многобройни външни и екстремни среди, тази светлина е незаменим помощник при изследване на пещери, търсене и спасяване, както и като резервна светлина за шофьорите. Максимална мощност от 15000 лумена и 900 метра осветеност на светлинния лъч.

– Диод Luminus SFT70 LED и шестнадесет диода Lumileds HL2X LED.
– Захранване от пакет батерии, който се състои от 3 вградени 5000mAh батерии,
– Два разположени в предната част на корпуса превключватели: ротационен и електронен, компактизирани в един общ модул.
– Режими на работа /прожектор, прожектор и допълнителни комбинирани светлинни режими за покриване на всяка възможна нужда от осветление/. Общо 14 режима на работа от 15 000 lumena до
10 lumena, Strobe и SOS .
– Интелигентен сензор за понижаване на яркостта за избягване на висока температура при осветяване на повърхности от близко разстояние.
– Вградени в корпуса USB Type-C интерфейс за бързо зареждане на блока от батерии и USB Type-A интерфейс за изполването на фенера, като POWER BANK.
– Идикатор за нивото на батериите.
– Защита от прахоустойчивост и водоустойчивост стандарт IP68.
Размери: 6.89” x 3.23” x 2.17”/ 175 × 82 × 55 mm
Тегло: 29.7 oz/842.5 g(с блок батерии)

Допълнителна информация

Държава

Китай

Производител

Fenix

Максимална яркост

5000+ lumens

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Ние използваме „бисквитки“ и други подобни инструменти, за показване съдържанието на сайта и подобряване на потребителското изживяване. Повече информация за „бисквитките“ може да намеритe тук.