Фенер Fenix LD22 215 Lumens

Фенер Fenix ​​LD22 300 lumens, походящ за  къмпинг, туризъм , отдих на открито и ползване в градска среда.

110,00 лв. Всички цени са с включено ДДС

Категория:

Описание

Фенер Fenix LD22 300 lumens

Ръчният фенер Fenix ​​LD22 предлага широка гама от възможности за избор на ниво на осветление. Максималният му светлинен поток е 215 лумена. В същото време устройството работи с 2 батерии от широко разпространения формат AA.

Фенерче Fenix ​​LD22 е предназначено за ежедневна употреба, както и за туристи, рибари, велосипедисти. Осветителното устройство се отличава с голямата здравина и високо ниво на защита срещу отрицателни външни влияния. Оптичната система Fenix ​​LD22 е базирана на новото поколение Cree XP-G2 (R5) LED. Това полупроводниково устройство е в състояние да осигури светлинен поток от 215 лумена и да работи не по-малко от 50 000 часа. Гъвкавият контрол на светодиода дава възможност да се използва в 6 режима:

4 нива на яркост и 2 опции за мигаща светлина. Яркостта и времето за работа от 1 комплект батерии във всеки от тези режими са както следва:

Турбо (215 лумена / 2 часа, 30 минути);

Висока (105 лумена / 6 часа);

Средна (50 лумена / 14 часа, 30 минути);

Ниска (3 лумена / 150 часа);

Строб (215 лумена);

SOS сигнал (105 лумена).

Разстоянието на осветеност в  турбо режим достига 113 м. По този начин фенерчето Fenix ​​LD22 може да се използва както в градски условия (у дома и на улицата), така и по време на отдих на открито. Запаметяване на последното избрано ниво на яркост преди изключване. В този режим фенерът се включва следващия път, когато го използвате. Също така фенерът разполага  с функция за защита срещу обратна полярност на батерията. Здрав анодизиран алуминиев корпус. Фенерът устоява на въздействието на корозия, предпазва механизма на устройството от удари, а освен това е напълно водоустойчив. Стандартът за хидроизолация на фенера Fenix ​​LD22 е с рейтинг IPX-8. Това означава, че е в състояние да издържи работа под вода на дълбочина 2 м в продължение на 30 минути. В допълнение към практичността и надеждността на фенерчето, неговото предимство е лекотата на използване. Fenix ​​LD22 може да бъде закрепен към китката ви с връв или да бъде окачен на колан в приложената торбичка за затваряне. В допълнение, потребителят може да прикрепи компактното осветително устройство към джоб или раница с помощта на метална скоба. Между другото, той може да бъде поставен в 2 позиции: по-близо до главата на фенерчето или до задната част.

Допълнителна информация

Производител

Fenix

Максимална яркост

200-999 lumens

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Ние използваме „бисквитки“ и други подобни инструменти, за показване съдържанието на сайта и подобряване на потребителското изживяване. Повече информация за „бисквитките“ може да намеритe тук.