Бергара В14 HMR 6.5 Greedmoor, цев 26 “ /инча/ – 66 см.

В14 HMR 6.5 Greedmoor, Комплексно високоточно оръжие за лов, спорт, служебни и военни цели, готово за стрелба от „кутията“.

2650,00 лв. Всички цени са с включено ДДС

Съгласно действащата нормативна уредба, настоящият продукт не може да бъде предмет на продажба по електронен път.
Категории: ,

Описание

В14 HMR е изключително постижение на Бергара. Първото с което се започва е отличната работа на маркетинг екипа на компанията, екипа отчита прогресиращото развитие на високоточната стрелба в новите стрелкови спортове и засиленият интерес към тях. Започвайки работа по тази нова платформа HMR / HUNTING AND MATCH RIFLE/ от компанията за пореден път използват нетрадиционен подход. Формира се екип от настоящи и бивши военни снайперисти, ловци и спортисти и обобщеното им становище за това какво оръжие биха искали да притежават и да стрелят, служи за основа за разработката на В14 HMR. Крайният резултат е хармоничен брак между мениджъри, счетоводители и стрелци, който изглежда удовлетворява всички. Същевременно Бергара запазва станалата вече традиционна обратна връзка с клиентите, дори след излизането В14 HMR на пазара през 2017. Според изявлението на вицепрезидентът по продажбите на Bergara USA Бен Флеминг, компанията през 2018 е прецизирала изработката на затвора на база впечатления и отзиви на ползватели на оръжието.
Какво постига компанията Бергара с модел В14 HMR :
• Комплексно високоточно оръжие за лов, спорт, служебни и военни цели, готово за стрелба от „кутията“.
• Лидерска позиция на световния пазар по отношение цена и качество на предлаган продукт.
• Огромни възможности за последващ тунинг на оръжието, използва се цялата база на части за Ремингтон 700 Благодарение на отлично изработено шаси на оръжието възможностите за модификации са практически неограничени.
• Малка, но много внимателно подбрана група от калибри.
• Базата на В14 HMR позволява последващо развитие /моделите HMR PRO, TRAINER STEEL
Калибър 6.5 Greedmoor . Освен „дивите котки“ на любители стрелци и оръжейници, сполучливи нови калибри, понякога се налагат и от водещи оръжейни компании. Такава е историята и на 6.5 Greedmoor, не че и тук не се е минало без участието на стрелците. Най-интересното е, че компанията Хорнади е откликнала и рискувала с разработка на принципно нов боеприпас. Двама души могат се считат за бащи на 6.5 Greedmoor. Денис Демил, водещ стрелец в дисциплината High Power Rifle на International Confederation of Fullbore Rifle Associations в сътрудничество с Дейвид Еймари /между другото също стрелец/ главен балистик на Хорнади.Общата им неудовлетвореност от наличните фабрични боеприпаси на пазара им помага, да формулират общите черти на желания от тях боеприпас:
– Боеприпасът да се подава от сменям пълнител, включително при полуавтоматични и автоматични оръжия.
– По – слаб откат от 308 Win
– Настилна траектория и възможност за снарядяване с куршуми с висок балистичен коефицент.
– Да използва общодостъпни компоненти /включително типове барут/ за преснарядяване на боеприпаса.
– Лесен за производство в промишлени условия за задоволяване на масово потребление.
– Падане под звуковата бариера след дистанция от 1 километър.
– Дъно на гилзата с размер на гилзите на най-разпространените боеприпаси 30 калибър, за максимално облекчение при преминаване на налични оръжия в калибър 30 към новия боеприпас.
– Обща дължина на патрона по-малка от 72 мм. за възможно използване на т.нар. платформа short action при работа с болтов затвор.
Денис Демил, Дейвид Еймари и Хорнади се справят отлично, като резултата е 6.5 Greedmoor. Боеприпасът носи наименованието на легендарното стрелбище в Лонг Айлънд Creedmoor Rifle Range. Към настоящия момент най-разпространените производствени серии на 6.5 Greedmoor се снарядяват с проектили от 120 до 147 грейна / 7.77 – 9.5 грама/ с най-различно предназначение мач патрони, ловни патрони и т.н.

Бергара B14 модел HMR 6.5 Greedmoor , характеристики :
9. Материал на цевта: стомана 4140 CrM
10. Дължина на цевта HMR 6.5 Greedmoor – 26 “ /инча/ – 66 см.
11. Стъпка на нарезите 1:08“
12. Диаметър на цевта: 21.2 мм.
13. Резба на цевта: 18х1 мм
14. Дължина HMR 6.5 Greedmoor 47.2 ” /инча/ – 120 см.
15. Тегло 4.6кг.
16. Вместимост на пълнителя – 5 патрона

Допълнителна информация

Производител

Bergara

Калибър

6.5 Greedmoor

Държава

Испания

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Ние използваме „бисквитки“ и други подобни инструменти, за показване съдържанието на сайта и подобряване на потребителското изживяване. Повече информация за „бисквитките“ може да намеритe тук.