Bergara B-14 HMR Wilderness, .308 Win  20 “ / 51 см.

Bergara B-14 HMR Wilderness, .308 Win за стрелба на средни и дълги дистанции във всякакви условия. Основни групи ползватели военни и ловци при лов в екстремни условия.

2750,00 лв. Всички цени са с включено ДДС

Съгласно действащата нормативна уредба, настоящият продукт не може да бъде предмет на продажба по електронен път.
Категории: ,

Описание

С  Bergara B-14 HMR Wilderness компанията производител, създава междинна серия между базовата версия B-14 HMR  и Премиер сериите на Бергара. Според екипа на Бергара тази серия е предназначена да запълни  необходимостта от високоточни карабини, които да издържат на сурови условия във всички климатични пояси. Във визитната картичка на B-14 HMR Wilderness се включва: специфичен камуфлажен оттенък на шасито и приклада на оръжието, текстура за повишаване на сцеплението, покритие на металните части Sniper Grey Cerakote® за подобрена защита при тежки климатични условия. Ложата и приклада са запазили всички възможности за регулации съобразно анатомичните особености на стрелеца, познати от базовата версия на B-14 HMR. B-14 Wilderness HMR подобно на базовата версия B-14 HMR е снабдена с фирменото мини-шаси, интегрирано в ложата. Оръжието е снабдено с спусък Bergara Performance Trigger и 5 заряден  сменяем пълнител. Оръжието е с фабрично монтиран компенсатор за намаляване на отката. Затворния болт е прецизно обработен, с нарязани канали и осигурява безпроблемна работа на оръжието при всякакви условия. Стандартно за Бергара, карабините B-14 HMR Wilderness осигуряват точност под 1МОА с фабрични боеприпаси. Основна група ползватели военни и ловци за лов в екстремни условия.

Калибър .308 Win. В производство от началото на  1952 г. от компанията  Winchester  като ловен боеприпас. Почти веднага с много малки изменения е приет за официален боеприпас   на въоръжените сили на САЩ под наименованието  U.S.Т.-65, или NATO 7,62×51,но същевременно не спира и развитието си като ловен боеприпас. При достатъчно широк диапазон на теглото на използваните проектили и много добри показатели на началните скорости, патронът има гилза с относително малък обем. Такое намаляване на въшните размери на гилзата при  достатъчно висока мощност е възможно благодарение на изплозването на новите  / през 50 –те години на XX век/ сферични барути, които в удачно подбрания обем на гилзата получават оптимални условия за изгаряне.  Към днешна дата 308 Win се прозивежда на практика в целия свят и се  снарядява с огромно разнообразие от проектили, както за ловни така и за служебни и военни цели.

Бергара B14, модел HMR Wilderness .308 Win., 20” /инча/ –  51 см.  характеристики :

  1. Материал на цевта: стомана 4140 CrM,  с покритие Sniper Grey Cerakote®
  2. Дължина на цевта .308 Win –  20” /инча/ –  51 см.
  3. Стъпка на нарезите 1:10 „
  4. Диаметър на цевта: 21.6 мм,
  5. Резба на цевта: 5/8 – 28 UNEF
  6. Дължина .308 Win –  40.1” /инча/ –  102см.
  7. Тегло 4.3 кг.
  8. Вместимост на пълнителя – 5 патрона

Допълнителна информация

Производител

Bergara

Калибър

.308 win

Държава

Испания

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Ние използваме „бисквитки“ и други подобни инструменти, за показване съдържанието на сайта и подобряване на потребителското изживяване. Повече информация за „бисквитките“ може да намеритe тук.