Спусъкова група Rem 700/Bergara Two-Stage Special Straight – TriggerTech

750,00 лв. Всички цени са с включено ДДС

Изчерпан

Описание

Спусъкова група Special Trigger – TriggerTech – Two-Stage Special Straight допълнително подобрява точността и прецизността на всеки модел пушка Remington 700 и производни карабини, като всички модели на с болтово зареждане на Bergara. Използвайки CLKR Technology™ и някои допълнителни ръчни настройки, теглото на спусъка при тази спусъкова група се регулира бързо и точно в диапазон от 8 – 24 lbs / 226 – 680 грама/ завсяка една от двете степени – регулацията се осъществява от винт с външен достъп за механизма , тоест не е необходимо каквото и да е било разглобяване. Поради изключително отчетливото спускане на чукчето, повечето стрелци, които ползват спусъковите групи на TriggerTech споделят, че физическото усещане е за по-леко усилие на спускане по сравнение с други спусъкови групи със същото тегло на спускане. Спусъковата група предлага изключително къс на спусъка и много високо ниво на надеждност, дори и в най-тежки условия на експлоатация. Frictionless Release Technology™,по която се изработва всички спусъкови групи на компанията TriggerTech предлага на потребителите закалени вътрешни компоненти от неръждаема стомана 440C, които осигуряват на отделните елементи устойчивост на корозия и удължен експлоатационен живот. Тъй като технологията Frictionless Release Technology™ не разчита на нанасено покритие, полиране или смазване на ключовите за действието на спусъковия механизъм повърхности, то дължината на хода, действието на стпъсъка в цялост и усилието за неговото задействане ще бъдат едни и същи и след хиляди изстрели.
Описание:
Тип на спусъка: прав
Действие на спусъка: Двустепенно
FRT: Да
Тегло на задействане на спусъка – регулируемо:
1- ва степен : 8 – 24 oz / 226 – 680 грама/
2- ра степен : 8-24 oz / 226 – 680 грама/
Лост за предпазител: ДА / за дясна ръка
Оръжейна платформа: Remington 700, Bergara за модели с болтов затвор
Материали:
Корпус: Алуминий 7075 (анодизиран)
Ключови компоненти: неръждаема стомана 440C

Допълнителни забележки:
– Всички мерки касаещи тегло и разтояния, следва да се разглеждат в допустими технически граници, съобразно инструментите с който се извършват замерванията.
– TriggerTech настоятелно препоръчва, на потребителите на спусъкови групи с марка TriggerTech,
да използват услугите на квалифицирани оръжейни майстори при монтажа на спусъковите групи към своите оръжия.

Допълнителна информация

Държава

Канада

Производител

TriggerTech

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Ние използваме „бисквитки“ и други подобни инструменти, за показване съдържанието на сайта и подобряване на потребителското изживяване. Повече информация за „бисквитките“ може да намеритe тук.