Нож Fenix RUIKE M875-TZ

Нож Fenix RUIKE M875-TZ отлична изработка с използване на материали от най-висок клас, подходящ както за ежедневно носене и употреба, така и за служебни цели.

278,00 лв. Всички цени са с включено ДДС

Категория:

Описание

Ножът Fenix RUIKE M875-TZ е  е изработен първокласна неръждаема стомана N690Coс добра износоустойчивост, произведена в Австрия. Добавянето на кобалт (Co) създава еднородност в стоманената конструкция, което повишава устойчивостта на износване и запазва заточката на остриетата изработени от N690Co. Съдържание на хром до 17% е по -високо от 13% за стандартната неръждаема стомана, а високият процент свободен хром помага да прави стоманата по -устойчива на корозия. Острието N690Co се изработва от RUIKE с помощта на криогенна обработка и има твърдост 58 ~ 60 HRC. Дръжка е изработена от титан, използването на титан като основен материал на дръжката допринася много за намаляване на общото тегло, предотвратява появата на ръжда и и повишава здравината и висока надеждността.

Патентованата защита  „Бета плюс“ на заключване:

1) Избягва случайно затваряне на острието;

2) Предотвратява прескачането на заключващата пластина;

Заключващия механизъм е със сачмен лагер/ шайба със сачмен лагер. Изработка е  от  специализирана високо въглеродна- хром стомана с отлична твърдост, устойчивост на износване.

Обща дължина: 208 мм

Тегло: 110 г

Дължина на острието: 89 мм

Дебелина на острието: 3,5 мм

Материал на острието: N690Co неръждаема стомана

Материал на дръжката: TC4 титан

Допълнителна информация

Производител

Ruike

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Ние използваме „бисквитки“ и други подобни инструменти, за показване съдържанието на сайта и подобряване на потребителското изживяване. Повече информация за „бисквитките“ може да намеритe тук.