МP 27ЕМ-1С Sporting /мобилни шокове/никелирана глава/ 1 спусък, 12/76

1490,00 лв. Всички цени са с включено ДДС

Съгласно действащата нормативна уредба, настоящият продукт не може да бъде предмет на продажба по електронен път.
Категории: ,

Описание

МP 27ЕМ-1С Sporting
Гладкоцевното оръжие МР-27 се явява развитие на популярното ловно оръжие ИЖ-27, чието серийно производство започва през 1973 година. За изминалите години оръжието е претърпява редица изменения и модернизации. Проста и надежна  конструкция, голям избор на различни модификации и калибри всичко това прави оръжието отличен избор за ловците.
Отличителни черти на МР-27: Надежна система за заключване; Хромирани цеви и патронници; Вентилируема мерна планка и мушка; Ложа и приклад от  дърво или високоякостен полимера;
Варианти на спусков  механизъм с един или два спусъка; Варианти на изпълнение  с изключващи се автоматични ежектори или без тях; Варианти на изпълнение  с фиксирани или сменяеми шокове.
MP 27EM-1C Sporting / мобилни шокове / никелирана глава
Оръжието МP 27ЕМ-1С Sporting с голям успех се употребява както за спортни,така и за ловни цели.За удобство е монтирана флоуресцентна мушка, разположена върху по-широка вентилируема мерна линия.Гуменият задтилък намалява отката и спомага за по-доброто сцепление между дрехата на ловеца и оръжието.В комплекта към МП27ЕМ 1С са включени мобилни шокове:0,5мм;0,75мм;1,00мм.За селектиране последователността на стрелба на цевите се използва спусковият механизъм.
ХАРАКТЕРИСТИКИ:
*калибър:12
*дължина на патронника:76мм
*материал на приклада и ложата: дърво
*тегло:3,4 кг
*никелирана глава
*компенсационни отвори в цевите
*амортизационен задтилък
*сменяеми шокове
*1 спусък
*дължина на цевите 750 мм.

 

 

 

 

Допълнителна информация

Калибър

12/76

Производител

Ижмаш

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Ние използваме „бисквитки“ и други подобни инструменти, за показване съдържанието на сайта и подобряване на потребителското изживяване. Повече информация за „бисквитките“ може да намеритe тук.