Комплект бързомер Vortex Sparc AR Red Dot + VMX-3T MAGNIFIER

Указаната цена е за комплект включващ : Бързомер Vortex Sparc AR Red Dot + VMX-3T MAGNIFIER

975,00 лв. Всички цени са с включено ДДС

Категории: ,

Описание

Комплект бързомер Vortex Sparc AR Red Dot + VMX-3T MAGNIFIER
– Vortex Sparc AR Red Dot е един от най- популярните колиматорни прицели на компанията Vortex. С голяма леща на обектива, Vortex Sparc предоставя на своите ползватели изключително ясно изображение. Предпочитан от операторитена системата AR, приет на въоръжени е армейски и други силови структори в САЩ, а в Европа през 2021 е предпочетен за оборудване на новите щурмови караби ни система AR на Естонската армия.
Vortex Sparc Red Dot е съвместим и с двата трикратни увеличителя на компанията, съответно VMX-3T и  VMX-3T.
– VMX-3T MAGNIFIER може да се характеризира с три думи : просто, бързо, ефективно. Дизайнът с бутон на увeличителя VMX-3T позволява мигновенно захващане и освобождаване към монтаж,като по този начин оператора разполага с възможност за работа с 3 пъти увеличение или прицелване само с бързомер. Оптическата система на увеличителя е с пълно многослойно покритие на лещите за максимална оптимизация на светлинния поток. Лека и здрава конструкция от анодизиран и обработен алуминий с твърдо покритие против надраскване. Вътрешно продухване с азот за надеждна водоустойчивост/устойчивост на мъгла.

Допълнителна информация

Държава

САЩ

Производител

Vortex

Увеличение

3x

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Ние използваме „бисквитки“ и други подобни инструменти, за показване съдържанието на сайта и подобряване на потребителското изживяване. Повече информация за „бисквитките“ може да намеритe тук.