Карабина Tikka T3x Super Varmint кал. 308 Win

0,00 лв. Всички цени са с включено ДДС

Изчерпан

Описание

Карабина Tikka T3x Super Varmint кал. 308 Win. + дулен компенсатор АPA Gen 2 Little Bastard + шаси KRG X-RAY 2.0 за Tikka T3 + 10 заряден пълнител AICS за 308 Win.
Карабината е на около 1 000 изстрела. Цевта е почиствана след всяка стрелба само с продуктите на Bore Tech и е в идеално състояние. Фабрично цевта идва без резба. Резбата за компенсатора е М18х1 и e изработена от Георги Топалов в гр. Златарица, като по задание цева е скъсена до 55 см. за оптимизиране на масата и габаритните размери.
Picatinny базата е оригиналната на Tikka, не е демонтирана и е без наклон.
Спусъкът е оригиналния на Tikka, като пружината му е сменена с по-лека такава, също оригинална на Tikka, и е настроен на 600 гр.
Регулиране на дължината на приклада, чрез поставяне или премахване на 3-те подложки (всяка с дебелина 1 см.), включени в комплект. Регулиране на височината на задтилъка. Регулиране на височината на бузата. Допълнителни 2 бр. полимерни Picatinny релси, които могат да бъдат монитрани от долната страна на ложата и/или на приклада.
Оригиналния приклад на Tikka не е наличен в комплекта.

Производител на шасито – Kinetic Research Group –
https://kineticresearchgroup.com/product/x-ray-chassis/

Производител на пълнителя – Accuracy International –  https://www.accuracyinternational.com/aics.html

Производител на дулния компенсатор – American Precision Arms –
https://www.americanprecisionarms.com/products/gen-2-little-bastard-muzzle-brake

Допълнителна информация

Калибър

.308 win

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Ние използваме „бисквитки“ и други подобни инструменти, за показване съдържанието на сайта и подобряване на потребителското изживяване. Повече информация за „бисквитките“ може да намеритe тук.