Карабина Bergara HMR CARBON .22 lr. 18″

2690,00 лв. Всички цени са с включено ДДС

Съгласно действащата нормативна уредба, настоящият продукт не може да бъде предмет на продажба по електронен път.
Категории: ,

Описание

Bergara B-14 HMR CARBON .22 LR  с  фирмено наименование /TRAINER CARBON/ е най-новото предложение в серията B-14 на Компанията. Според изявлението на мениджърите на Бергара „компанията е работила в продължение на няколко години върху  много точна и  прецизна, пълноразмерна  тренировъчна пушка в калибър .22, като са се преследвали няколко цели“ :

  • Прецизна карабина .22 lr. с характеристики и контур на карабините с голям калибар.
  • Създаване на оръжие в калибър .22 lr. за стрелба на максимални дистанции.
  • Оръжие в калибър .22 lr. за тренировъчни цели, което осигурява плавен преход на стрелците към оръжия с по-голям калибър.
  • Тренировъчно оръжие в калибър .22 lr. за стрелците собственици на карабини Бергара с боеприпаси с централно възпламеняване, което да им осигурява по-голяма достъпност  за ползване на стрелкови съоръжения и използване на евтин и широко достъпен тренировъчен боеприпас.

Пушката е проектирана като тренировъчно –състезателна и е в размерите на платформа  на REMINGTON 700, позволявайки на стрелците да използват  целия набор от резервни и тунниг части предлагани на пазара. Това дава възможност за пълна персонализация на оръжието спрямо желанията и индивидуалните предпочитания на стрелците. Тук представената версия CARBON, дори изпреварва някои от спортно ориентираните  моделите на Бергара  с карбоново покритие на цевите, за боеприпаси с централно възпламеняване, които тепърва предстоят да се появят през 2024г.

Характеристики:

Калибър: 22 lr. / възможно използване на  22 short

Цев: стомана 4140

Дължина на цевта: 18 ” /инча/ –  46см.

Външен диаметър на цевта :  23,6 mm

Стъпка на нарезите: 1:16

Резба на цевта : 1/2 – 28

Тегло: 3.76 килограма

Дължина: 96 см.

Пълнител сменяем : 10 заряден

Допълнителна информация

Държава

Испания

Производител

Bergara

Калибър

22 LR

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Ние използваме „бисквитки“ и други подобни инструменти, за показване съдържанието на сайта и подобряване на потребителското изживяване. Повече информация за „бисквитките“ може да намеритe тук.