Карабина Bergara B14 Hunter 243 Win

Bergara B14 Hunter 243 Win е универсална ловна карабина с високо качество на изработка и обезпечава точност от 1 МОА на 100 метра с фабрични боеприпаси.

 

 

0,00 лв. Всички цени са с включено ДДС

Изчерпан

Категории: ,

Описание

Bergara B14 модел Hunter , успя да завоюва за относително кратък период от време завидна репутация на универсална ловна карабина.  Оръжието се предлага в малка, но добре подбрана група калибри. Покритието е матово сиво / черно , износоустойчиво.  Цевта е свободно плаваща са достигане на максимална точност и последователност на попаденията.  Спусък е с фабрично усилие 1250 грама, спускането е ясно и отчетливо, като спусъка е достатъчно  информативен при стрелба с ръкавици. Като клонинг на Remington 700, всеки спусък и/или комплект спусъков механизъм, шаси, ложа  от пазара на  тунинг  части,  може да бъде монтиран на почти всяка Bergara серия B14. Предпазителят е превключващ тип с голям, набразден фиксатор, с просто функционално движение напред и назад, предпазителя не блокира затвора, така че можете да разредите/ заредите оръжието безопасно. Затвора е снабден с два масивни бойни упора и солиден изхвъргач, в зависимост от калибъра, хода на затвора е Short Action /къс ход/ или Long Action /дълъг ход/. И в двата случая, затвора работи безпроблемно.

Bergara B14 се предлага със стандартен, едноредов,  полимерен пълнител с вместимост три патрона. Ложата и приклада са едно цяло в атрактивният зелен базов цвят е изпъстрен с черно и бежово, за да се получи добър полу-камуфлаж, който допълнително се засилва от мекото гумирано покритие. Покритието предава по-добро сцепление и осигурява по-добър контрол върху оръжието.

Калибър : 243 Win (6,2×52 мм) е разработен в САЩ през  1955 году в САЩ от компанията “Winchester”. Първоначално е използван в карабини собствена конструкция, които са били използвани за високоточна стрелба, но благодарения на слабият откат и високата точност, бързо става един от фаворитите за ловни цели. Обичайно се използва за лов на дивеч със средни размери до 150 кг.. Например: елен, дива коза, сърна,млади глигани. Теглото на  проектилите  може да варира от 4 до 6,5 грама.

Bergara B14 .243 Win, xарактеристики:

1. Материал на цевта: стомана 4140 CrMo

2. Дължина на цевта Bergara B14 .243 Win – 22 ” /инча/ –  56см,

3. Стъпка на нарезите 1:10 ” /инча

4. Диаметър на цевта: 16.6 mm

5. Резба на цевта : 1х14 мм

6. Дължина .243 Win –  42.1 ” /инча/ –  107см,

7. Тегло 3.2 кг.

8. Вместимост на пълнителя – 3 патрона

 

 

Допълнителна информация

Производител

Bergara

Калибър

243 win

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Ние използваме „бисквитки“ и други подобни инструменти, за показване съдържанието на сайта и подобряване на потребителското изживяване. Повече информация за „бисквитките“ може да намеритe тук.