Карабина Bergara B14 Hunter .300 Winchester Magnum

Bergara B14 Hunter .300 Winchester Magnum е универсална ловна карабина с високо качество на изработка и обезпечава точнст от 1 МОА на 100 метра с фабрични боеприпаси.

0,00 лв. Всички цени са с включено ДДС

Изчерпан

Категории: ,

Описание

Bergara B14 модел Hunter , успя да завоюва за относително кратък период от време завидна репутация на универсална ловна карабина.  Оръжието се предлага в малка, но добре подбрана група калибри. Покритието е матово сиво / черно , износоустойчиво.  Цевта е свободно плаваща са достигане на максимална точност и последователност на попаденията.  Спусък е с фабрично усилие 1250 грама, спускането е ясно и отчетливо, като спусъка е достатъчно  информативен при стрелба с ръкавици. Като клонинг на Remington 700, всеки спусък и/или комплект спусъков механизъм  от пазара на  тунинг  части,  може да бъде монтиран на Bergara B14 22“ модел Hunter. Предпазителят е превключващ тип с голям, набразден фиксатор, с просто функционално движение напред и назад, предпазителя не блокира затвора, така че можете да разредите/ заредите оръжието безопасно. Затвора е снабден с два масивни бойни упора и солиден изхвъргач, в зависимост от калибъра, хода на затвора е Short Action /къс ход/ или Long Action /дълъг ход/. И в двата случая, затвора работи безпроблемно.

Bergara B14 вече се предлага със стандартен, едноредов,  полимерен пълнител с вместимост три патрона.

Ложата и приклада са едно цяло в атрактивният зелен базов цвят е изпъстрен с черно и бежово, за да се получи добър полу-камуфлаж, който допълнително се засилва от мекото гумирано покритие. Покритието предава по-добро сцепление и осигурява по-добър контрол върху оръжието.

Калибър  .300 Winchester Magnum Начало на производството през 1963 от кампания  Winchester  първоначално разработен като ловен боеприпас, веднага привлича вниманието на военните и други служби и без да е официално приеман на въоръжение се ползва и от тях.  Характерна особено скъсено дулце на гилзата, за сметка на което е увеличен обема на гилзата и по този начин без увеличение на общата дължина е достигната голяма мощност на боеприпаса. Боеприпасът е изключително популярен. С успех се използва при всякакъв лов на едър дивеч. А също така и при високопланински лов на копитни. Добрата балистика на боеприпаса позволява точна стрелба на дълги дистанции. Най-разпространените проектили, с които се снарядява боеприпса са с тегло 10.0 , 11.7, 13.0, 14.3 грама, като дулната енергия надвишава 4000 Дж. Боеприпасът е в включен в каталозите на почти всички производители на патрони от САЩ и Европа.

Бергара B14, модел Hunter .300 Winchester Magnum,  характеристики :

  1. Материал на цевта: стомана 4140 CrM
  2. Дължина на цевта Hunter 7 mm Remington Magnum –  24 “ /инча/ – 61 см
  3. Стъпка на нарезите 1:9.5 “
  4. Диаметър на цевта: 16,6 мм.
  5. Резба на цевта: 1х14 мм
  6. Дължина Hunter 7 mm Remington Magnum – 44.1 ” /инча/ – 112 см.
  7. Тегло 3.3 кг.
  8. Вместимост на пълнителя – 2 патрона

Допълнителна информация

Производител

Bergara

Калибър

.300 Winchester Magnum

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Ние използваме „бисквитки“ и други подобни инструменти, за показване съдържанието на сайта и подобряване на потребителското изживяване. Повече информация за „бисквитките“ може да намеритe тук.