Двунога BPA-C Series Карбон | Carbon Fiber Bipod височина 6-9 инча

100,00 лв. Всички цени са с включено ДДС

Описание

Двуногите за стрелба от серията Tacband BPA-C са произведени от стомана и въглеродни влакна, което осигурява отлично съотношение на тегло и здравина при запазване на всички останали харатеристики. Крачетата са произведени от леки въглеродни влакна с голяма здравина, които са по-леки от металния алуминий и с по-голяма якост от стоманата.
Описание:
* С гладка повърхност и специфичен цвят моделите Tacband BPA-C изглеждат много стилни,а също така са изключително леки и на практика не оказват влияние на баланса на оръжието, когато са монтирани.
* Регулиране на прицелването от неравна повърхност
* Осигурява стабилна опора за стрелба.
* Многосекционното удължаване на крачетата на двуногата, позволяват на стрелеца да подбере оптималната височина към съответната позиция за стрелба. Достигането на максимална височина на двуногата се осигурява от едно натискане на регулационния бутон.
* Крачетата на двуногата се сгъват в походно положение за по-лесен транпорт. При сгънато, походно положение на крачетата, те не възпрепятстват стрелбата с оръжието.
* За максимална устойчивост и стабилност при всякакви повърфности на крачетата на дуногата са монтирани гумени накрайници.
* За предпазване на предната част на ложата на огнестрелните оръжия, двуногата разполага с подплатена основа, изработна от мек порест материал.
* Двуногата е качествено нанесено черно анодизирано покритие.
* Тегло – 257 грама
* Минимална /максимална височина на крачетата : 6-9 инча / 15.2-22.8 сантиметра
* Използване при монтаж въртяща се шпилка-Picatinny адаптер (НЕ Е ВКЛЮЧЕН В КОМПЛЕКТА)

Допълнителна информация

Държава

Китай

Производител

TACBAND

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Ние използваме „бисквитки“ и други подобни инструменти, за показване съдържанието на сайта и подобряване на потребителското изживяване. Повече информация за „бисквитките“ може да намеритe тук.