Болтова карабина Брно k98 cal. 30-06 spr. Оказион

0,00 лв. Всички цени са с включено ДДС

Изчерпан

Описание

Карабината Брно k98 производство на Zbrojovka Brno от чешкия град Brno, е една истинска класика сред европейские оръжейни продукти. Самата компания производител една от най-старите съществуващи европейски компании, основана е още през 1918 г. и в продължение на повече от 120 години е един от основните доставчици на стрелково въоръжение на военния и гражданския пазар в света.
Настоящият екземпляр карабина Брно k98 е флагман в производството на фирмата, що се отнася до производството на класически ловни карабини. Брно k98 се предлага в три модификации Standard, Battue, Full-Stock. Основните отличителни черти на Брно k98, които правят карабината разпознаваема на оръжейните пазари в Европа и северна Америка. Високо качествена студено кована цев, маузеров завор от Mauser 98 с доказана безотказност и дълговечност, при всякакви условия и участия в практически всички въоръжени конфликти през последните 120 години. Приклад и ложа изработени от висококачесвенна плътна орехова дървесина, отлично лаково покритие. Въобще при избора на материали и изработка Zbrojovka Brno имат твърде дълга история и огромен опит, за да допуснат компромиси и/или неточности.
Характеристики на предлаганото оръжие и комплектация към него:
-Модел: Брно k98 Standart
-Калибър: 30-06 spr.
-Отлично визуално и техническо състояние
-Дължина на цевта 600 мм.
-Обща дължина 1140 ммм.
-Тегло 3200 гр.
-Магазин 4+1
-Стоманен монтаж с възможност за употреба на механични мерни прибори.
-ОПТИЧЕСКИ ПРИЦЕЛ Vortex Diamondback 1.75-5×32 /ползва стандартна доживотна гаранция на Vortex
линк към оптически прицел : ОПТИЧЕСКИ ПРИЦЕЛ Vortex Diamondback 1.75-5×32

Допълнителна информация

Държава

Чешка република

Производител

Zbrojovka Brno

Калибър

.30-06 Springfield

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Ние използваме „бисквитки“ и други подобни инструменти, за показване съдържанието на сайта и подобряване на потребителското изживяване. Повече информация за „бисквитките“ може да намеритe тук.