Бергара с модел В14 HMR .308 Win, цев 51 см.

Комплексно високоточно оръжие за лов, спорт, служебни и военни цели, готово за стрелба от „кутията“

0,00 лв. Всички цени са с включено ДДС

Изчерпан

Категории: ,

Описание

В14 HMR е изключително постижение на Бергара. Първото с което се започва е отличната работа на маркетинг  екипа на компанията, екипа отчита прогресиращото развитие на високоточната стрелба в новите стрелкови спортове и засиленият интерес към тях. Започвайки работа по тази нова платформа HMR / HUNTING AND MATCH RIFLE/  от компанията за пореден път използват нетрадиционен подход. Формира се екип от настоящи и бивши военни снайперисти, ловци и спортисти и обобщеното им становище за това какво оръжие биха искали да притежават и да стрелят, служи за основа за разработката на В14 HMR. Крайният резултат е хармоничен брак между мениджъри, счетоводители и стрелци, който изглежда удовлетворява всички. Същевременно Бергара запазва станалата вече традиционна обратна връзка с клиентите, дори след излизането В14 HMR на пазара през 2017. Според изявлението на вицепрезидентът по продажбите на Bergara USA Бен Флеминг, компанията през 2018 е прецизирала изработката на затвора на база впечатления и отзиви на ползватели на оръжието.
Какво постига компанията Бергара с модел В14 HMR :
 • Комплексно високоточно оръжие за лов, спорт, служебни и военни цели, готово за стрелба от „кутията“.
 • Лидерска позиция на световния пазар по отношение цена и качество на предлаган продукт.
 • Огромни възможности за последващ тунинг на оръжието, използва се цялата база на части за Ремингтон 700 Благодарение на отлично изработено шаси на оръжието възможностите за модификации са практически неограничени.
 • Малка, но много внимателно подбрана група от калибри.
 • Базата на В14 HMR позволява последващо развитие /моделите HMR PRO, TRAINER STEEL
Калибър .308 Win. В производство от началото на  1952 г. от компанията  Winchester  като ловен боеприпас. Почти веднага с много малки изменения е приет за официален боеприпас   на въоръжените сили на САЩ под наименованието  U.S.Т.-65, или NATO 7,62×51,но същевременно не спира и развитието си като ловен боеприпас. При достатъчно широк диапазон на теглото на използваните проектили и много добри показатели на началните скорости, патронът има гилза с относително малък обем. Такова намаляване на въшните размери на гилзата при  достатъчно висока мощност е възможно благодарение на изплозването на новите  / през 50 –те години на XX век/ сферични барути, които в удачно подбрания обем на гилзата получават оптимални условия за изгаряне.  Към днешна дата 308 Win се прозивежда на практика в целия свят и се снарядява с огромно разнообразие от проектили, както за ловни така и за служебни и военни цели.
Бергара B14, модел HMR 308 Win,  характеристики :
 1. Материал на цевта: стомана 4140 CrM
 2. Дължина на цевта HMR 308 Win –  20 “ /инча/ – 51 см
 3. Стъпка на нарезите 1:10 “
 4. Диаметър на цевта: 19 мм.
 5. Резба на цевта: 15х1 мм.
 6. Дължина HMR 308 Win 41.3 ” /инча/ – 105 см.
 7. Тегло 4.1 кг.
 8. Вместимост на пълнителя – 5 патрона

Допълнителна информация

Калибър

.308 win

Производител

Bergara

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Ние използваме „бисквитки“ и други подобни инструменти, за показване съдържанието на сайта и подобряване на потребителското изживяване. Повече информация за „бисквитките“ може да намеритe тук.