Bergara PREMIER HMR PRO RIFLE .300 PRC

4950,00 лв. Всички цени са с включено ДДС

Изчерпан

Категории: ,

Описание

Bergara PREMIER HMR PRO RIFLE .300 PRC е официалното наименование на карабината, с която компанията производител, допълва своята серия PREMIER. Подобно на всички останали оръжия от сереята, Bergara PREMIER HMR PRO RIFLE .300 PRC се предлага на потребителите с специфичен камуфлажен оттенък на шасито и приклада на оръжието, текстура за повишаване на сцеплението, покритие на металните части Sniper Grey Cerakote® за подобрена защита при тежки климатични условия. Ложата и приклада са запазили всички възможности за регулации съобразно анатомичните особености на стрелеца, познати от базовата версия на B-14 HMR. B-14 PREMIER HMR PRO RIFLE подобно на базовата версия B-14 HMR е снабдена с фирменото мини-шаси, интегрирано в ложата. Оръжието е снабдено с двустепенен спусък TriggerTech® Frictionless Release Technology™ и 5 заряден  сменяем пълнител. Затворния болт е прецизно обработен, с нарязани канали и осигурява безпроблемна работа на оръжието при всякакви условия. Стандартно за Бергара, карабините B-14 HMR PREMIER осигуряват точност под 1МОА с фабрични боеприпаси. Основна група ползватели военни, спортисти и ловци за лов в екстремни условия и стрелба на дълги и свръхдълги дистанции.

Калибър .300 PRC (Precision Rifle Cartridge/ . В производство от началото на  2018 г. от компанията Hornady Manufacturing Company като изцяло снайперски боеприпас, за срелба на дълги и свръхдълги дистанции. При разработката на боеприпаса за основа е изплозвана гилзата на .375 Ruger. При създаването на боеприпасът е преследвана целта за използването на дълги и тежки проектили, които да обзпечават максимална точност и достегането на възможно най-добри аеродинамически характеристики. Новият боеприпас е възприет добре и различни производители, включително и Bergara започват да произвеждат оръжия за него. Почти всички водещи производители на боеприпаси включват .300 PRC в своите производствени листи. На практика за по -малко от 5 години след появяването си .300 PRC заема подобаващо място, като в производството на оръжия и боеприпаси, така и при крайните потребители : ловци, спортисти и служители от структорите за сигурност и отбрана в целия свят.

Бергара B14, модел PREMIER HMR PRO RIFLE .300 PRC характеристики :

    1. Материал на цевта: 416 stainless steel,  с покритие Cerakote®
    2. Дължина на цевта . –  26” /инча/ –  66 см.

Калибър: .300 PRC

  1. Стъпка на нарезите 1:9 „
  2. Диаметър на цевта: 19.1 mm
  3. Резба на цевта: 5/8 – 28 UNEF
  4. Дължина оръжието –  121см.
  5. Тегло 4.4 кг.
  6. Вместимост на пълнителя – 5 патрона

Допълнителна информация

Държава

Испания

Производител

Bergara

Калибър

.300 PRC

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Ние използваме „бисквитки“ и други подобни инструменти, за показване съдържанието на сайта и подобряване на потребителското изживяване. Повече информация за „бисквитките“ може да намеритe тук.