Бергара BXR STEEL RIFLE – 22 LR

0,00 лв. Всички цени са с включено ДДС

Изчерпан

Категории: ,

Описание

Серията „Rimfire“ е естествената еволюция на Бергара, която продължава своя път напред. Поради факта, че повече от 10 години нашата компания произвежда високоточни  карабини, ние имаме пълната увереност, че можем да представим за всеки нов модел на нашата компания, комбинация от висока производителност и изключително качество.

По този начин от Бергара започват презентацията на полуавтоматичния модел BXR. BXR представлява комбинация от две различни платформи, която обслужва напълно различни потребности, като лов, развлекателна, тренировъчна стрелба и спортна стрелба.

Серията BXR с цената и качеството си, скъсява дистанцията между  масово произвеждани модели и бутикови марки. Полуавтоматичната карабина BXR е съвместима с много от основните части на друга легендрана карабина Ruger® 10/22®, влючително и ротационните 10 зарядни пълнители за 10/22. Оръжието разполага с интегрирана мерна планка и се предлага стандартно със спусък с тегло 1.5 кг.

Характеристики:

Калибър: 22 lr.

Цев: стомана 4140

Дължина на цевта: 16.5 ” /инча/ –  42см.

Външен диаметър на цевта : 0.83″ /инча/ – 21,2 mm

Стъпка на нарезите: 1:16

Резба на цевта : 1/2 – 28

Защитна гайка на резбата на цевта

Тегло: 2.3 килограма

Дължина: 88 см.

Пълнител сменяем : 10 заряден

 

Допълнителна информация

Производител

Bergara

Калибър

22 LR

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Ние използваме „бисквитки“ и други подобни инструменти, за показване съдържанието на сайта и подобряване на потребителското изживяване. Повече информация за „бисквитките“ може да намеритe тук.