Бергара B14, модел SPORTER 7mm Rem.Mag

Карабината е снабдена със свободно плаваща ,  прецизно изработена цев от стомана 4140 CrMo, и обезпечава точност от 1 МОА на 100 метра с фабрични боеприпаси

0,00 лв. Всички цени са с включено ДДС

Изчерпан

Категории: ,

Описание

Бергара B14, модел  SPORTER  е един от лидерите в производствената линия на Бергара. Карабината е снабдена със свободно плаваща ,  прецизно изработена цев от стомана 4140 CrMo, и обезпечава точност от 1 МОА на 100 метра с фабрични боеприпаси.  Резбата на цевта е с размер  M14X1 и предоставя възможност за монтаж на различни дулни устройства.   Бергара B 14 Sporter  отговаря на всички изсквания на ловците при лов на едър дивеч в различни условия. Карабината е снабдена с патентован от производителя, ударно – спусков механизъм  който напуска завода с фабрична настройка на усилието приблизително 1.4 кг. Много от стрелците споделят, че фабричната настройка ги удовлетворява напълно и не е необходимо да правят допълнителни настройки. Както и при модела Hunter и при Sporter всеки спусък и/или комплект спусъков механизъм  от пазара на  тунинг  части за Remington 700 ,  е съвместим и може да бъде монтиран на Bergara Sporter. Предпазителят е превключващ тип с голям, набразден фиксатор, с просто функционално движение напред и назад, предпазителя не блокира затвора, така че можете да разредите/ заредите оръжието безопасно.Затвора е снабден с два масивни бойни упора и солиден изхвъргач. В зависимост от калибъра Bergara Sporter е с Short Action /къс ход/ или Long Action /дълъг ход/. И в двата случая, затвора работи гладко и  безпроблемно.

Както при цялата серия B14 и при модела SPORTER ,  оръжието осигурява на своите ползватели ниво на качество и прецизност, което е  без конкуренция в ценовия диапазон. Sporter се предлага със сменяем магазин с вместимост 4 или 3 патрона в зависимост от калибъра.  Оръжието е снабдено с полимерна ложа и приклад, представляващи едно цяло, като полимера от който са изготвени е подсилен със стъклополимерни влакна. Приклада е в стил Монте Карло с  покритие SoftTouch, което осигуряват мек и същевременно сигурен захват на оръжието. Оръжието разполага с регулируеми механични мерни прибори, като мерника и мушката са снабдени с фибро влакно и могат да бъдат демонтирани и повторно монтирани без специални инструменти в домашни условия.

Калибър 7 mm Remington Magnum. За пръв път се появява като разработка на компанията Remington през 1962 г. Предназначен е изключително за лов на едър дивеч. Спада към категорията към т.н. „магнум“ калибри. Снарядява се най-разнообразни типове куршуми  Боеприпасът се използва при всички видове лов на едър дивеч в Европа и Северна Америка, успешно работи и по някой от най-едрите африкански антилопи. Използва се и при високо планински лов на копитни. Също така  намира приложение  за служебни и военни цели.

Бергара B 14 Sporter 7mm Rem.Mag  характеристики:

  1. Материал на цевта: стомана 4140 CrM
  2. Дължина на цевта 7mm Rem.Mag – 24 ” /инча/ –  61см
  3. Стъпка на нарезите 1:9.5 ” /инча/
  4. Диаметър на цевта: 16.6 мм,
  5. Резба на цевта: 1х14 мм
  6. Дължина 44.1 ” /инча/ -115см
  7. Тегло 3.4 кг.
  8. Вместимост на пълнителя – 2 +1 патрона

 

Допълнителна информация

Производител

Bergara

Калибър

7 mm Remington Magnum

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Ние използваме „бисквитки“ и други подобни инструменти, за показване съдържанието на сайта и подобряване на потребителското изживяване. Повече информация за „бисквитките“ може да намеритe тук.