Bergara B14 модел Hunter .308 Win

Bergara B14 Hunter  .308 Win е универсална ловна карабина с високо качество на изработка и обезпечава точност от 1 МОА на 100 метра с фабрични боеприпаси.

1880,00 лв. Всички цени са с включено ДДС

Изчерпан

Категории: ,

Описание

Bergara B14 модел Hunter , успя да завоюва за относително кратък период от време завидна репутация на универсална ловна карабина. Оръжието се предлага в малка, но добре подбрана група калибри. Покритието е матово сиво / черно , износоустойчиво. Цевта е свободно плаваща са достигане на максимална точност и последователност на попаденията. Спусък е с фабрично усилие 1250 грама, спускането е ясно и отчетливо, като спусъка е достатъчно информативен при стрелба с ръкавици. Като клонинг на Remington 700, всеки спусък и/или комплект спусъков механизъм от пазара на тунинг части, може да бъде монтиран на Bergara B14 22“ модел Hunter cal. 308. Предпазителят е превключващ тип с голям, набразден фиксатор, с просто функционално движение напред и назад, предпазителя не блокира затвора, така че можете да разредите/ заредите оръжието безопасно. Затвора е снабден с два масивни бойни упора и солиден изхвъргач, в зависимост от калибъра, хода на затвора е Short Action /къс ход/ или Long Action /дълъг ход/. И в двата случая, затвора работи безпроблемно.
Bergara B14 вече се предлага със стандартен, едноредов, полимерен пълнител с вместимост три патрона.
Ложата и приклада са едно цяло в атрактивният зелен базов цвят е изпъстрен с черно и бежово, за да се получи добър полу-камуфлаж, който допълнително се засилва от мекото гумирано покритие. Покритието предава по-добро сцепление и осигурява по-добър контрол върху оръжието.
Калибър .308 Win. В производство от началото на  1952 г. от компанията  Winchester  като ловен боеприпас. Почти веднага с много малки изменения е приет за официален боеприпас   на въоръжените сили на САЩ под наименованието  U.S.Т.-65, или NATO 7,62×51,но същевременно не спира и развитието си като ловен боеприпас. При достатъчно широк диапазон на теглото на използваните проектили и много добри показатели на началните скорости, патронът има гилза с относително малък обем. Такова намаляване на въшните размери на гилзата при  достатъчно висока мощност е възможно благодарение на изплозването на новите  / през 50 –те години на XX век/ сферични барути, които в удачно подбрания обем на гилзата получават оптимални условия за изгаряне.  Към днешна дата 308 Win се прозивежда на практика в целия свят и се  снарядява с огромно разнообразие от проектили, както за ловни така и за служебни и военни цели.
Bergara B14 модел Hunter.308 Win,  характеристики :
  1. Материал на цевта: стомана 4140 CrM
  2. Дължина на цевта Hunter.308 Win –  22 “ /инча/ – 56 см
  3. Стъпка на нарезите 1:12 “ /инча/
  4. Диаметър на цевта: 19 мм.
  5. Резба на цевта: 1х14 мм.
  6. Дължина  42.1 ” /инча/ –  107см,
  7. Тегло 3.2 кг.
  8. Вместимост на пълнителя – 3 патрона

Допълнителна информация

Производител

Bergara

Калибър

.308 win

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Ние използваме „бисквитки“ и други подобни инструменти, за показване съдържанието на сайта и подобряване на потребителското изживяване. Повече информация за „бисквитките“ може да намеритe тук.