Bergara B14 Hunter .270 Winchester

Bergara B14 Hunter .270 Winchester е универсална ловна карабина с високо качество на изработка и обезпечава точност от 1 МОА на 100 метра с фабрични боеприпаси.

0,00 лв. Всички цени са с включено ДДС

Изчерпан

Категории: ,

Описание

Bergara B14 модел Hunter , успя да завоюва за относително кратък период от време завидна репутация на универсална ловна карабина. Оръжието се предлага в малка, но добре подбрана група калибри. Покритието е матово сиво / черно , износоустойчиво. Цевта е свободно плаваща са достигане на максимална точност и последователност на попаденията. Спусък е с фабрично усилие 1250 грама, спускането е ясно и отчетливо, като спусъка е достатъчно информативен при стрелба с ръкавици. Като клонинг на Remington 700, всеки спусък и/или комплект спусъков механизъм от пазара на тунинг части, може да бъде монтиран на Bergara B14 модел Hunter. Предпазителят е превключващ тип с голям, набразден фиксатор, с просто функционално движение напред и назад, предпазителя не блокира затвора, така че можете да разредите/ заредите оръжието безопасно. Затвора е снабден с два масивни бойни упора и солиден изхвъргач, в зависимост от калибъра, хода на затвора е Short Action /къс ход/ или Long Action /дълъг ход/. И в двата случая, затвора работи безпроблемно.

Bergara B14 вече се предлага със стандартен, едноредов, полимерен пълнител с вместимост три патрона.
Ложата и приклада са едно цяло в атрактивният зелен базов цвят е изпъстрен с черно и бежово, за да се получи добър полу-камуфлаж, който допълнително се засилва от мекото гумирано покритие. Покритието предава по-добро сцепление и осигурява по-добър контрол върху оръжието.

Калибър .270 Winchester. Разработен в США в 1925 г. от компанията Winchester  за конкретна карабина с болтов затвор. За база на гилзата  е послужила гилзата на патрон  .30-06,който към онзи момент е бил щатен за американската армия.  .270 Winchester  е изцяло е разработван като ловен боеприпас. Много бързо получава разпространение в Сащ и Европа. С дулна енергия над 3000 Дж. , се използва  за отстрел на животни до 200 кг., с някои типове куршуми до 250 кг. Към днешна дата изключително широко разпространен и се предлага от почти всички производители на боеприпаси. Най-използвани типове куршуми с тегло  8.04 – 9.7 грама.

 

Бергара B14, модел Hunter .270 Winchester,  характеристики :

  1. Материал на цевта: стомана 4140 CrM
  2. Дължина на цевта Hunter .270 Winchester –  24 “ /инча/ – 61 см
  3. Стъпка на нарезите 1:10 “
  4. Диаметър на цевта: 16,6 мм.
  5. Резба на цевта: 1х14 мм
  6. Дължина Hunter .270 Winchester –  44.1 ” /инча/ – 112 см.
  7. Тегло 3.28 кг.
  8. Вместимост на пълнителя – 3 патрона

Допълнителна информация

Производител

Bergara

Калибър

.270 Winchester

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Ние използваме „бисквитки“ и други подобни инструменти, за показване съдържанието на сайта и подобряване на потребителското изживяване. Повече информация за „бисквитките“ може да намеритe тук.