Bergara B-14 HMR Wilderness, .300 Winchester Magnum

Bergara B-14 HMR Wilderness, .300 Winchester Magnum за стрелба на средни и дълги дистанции във всякакви условия. Основни групи ползватели военни и ловци при лов в екстремни условия.

2950,00 лв. Всички цени са с включено ДДС

Съгласно действащата нормативна уредба, настоящият продукт не може да бъде предмет на продажба по електронен път.
Категории: ,

Описание

С  Bergara B-14 HMR Wilderness компанията производител, създава междинна серия между базовата версия B-14 HMR  и Премиер сериите на Бергара. Според екипа на Бергара тази серия е предназначена да запълни  необходимостта от високоточни карабини, които да издържат на сурови условия във всички климатични пояси. Във визитната картичка на B-14 HMR Wilderness се включва: специфичен камуфлажен оттенък на шасито и приклада на оръжието, текстура за повишаване на сцеплението, покритие на металните части Sniper Grey Cerakote® за подобрена защита при тежки климатични условия. Ложата и приклада са запазили всички възможности за регулации съобразно анатомичните особености на стрелеца, познати от базовата версия на B-14 HMR. B-14 Wilderness HMR подобно на базовата версия B-14 HMR е снабдена с фирменото мини-шаси, интегрирано в ложата. Оръжието е снабдено с спусък Bergara Performance Trigger и 5 заряден  сменяем пълнител. Оръжието е с фабрично монтиран компенсатор за намаляване на отката. Затворния болт е прецизно обработен, с нарязани канали и осигурява безпроблемна работа на оръжието при всякакви условия. Стандартно за Бергара, карабините B-14 HMR Wilderness осигуряват точност под 1МОА с фабрични боеприпаси. Основна група ползватели военни и ловци за лов в екстремни условия.

Калибър  .300 Winchester Magnum. Начало на производството през 1963 от кампания Winchester  първоначално разработен като ловен боеприпас, веднага привлича вниманието на военните и други служби и без да е официално приеман на въоръжение се ползва и от тях.  Характерна особено скъсено дулце на гилзата, за сметка на което е увеличен обема на гилзата и по този начин без увеличение на общата дължина е достигната голяма мощност на боеприпаса. Боеприпасът е изключително популярен. С успех се използва при всякакъв лов на едър дивеч. А също така и при високопланински лов на копитни. Добрата балистика на боеприпаса позволява точна стрелба на дълги дистанции. Най-разпространените проектили, с които се снарядява боеприпса са с тегло 10.0 , 11.7, 13.0, 14.3 грама, като дулната енергия надвишава 4000 Дж. Боеприпасът е в включен в каталозите на почти всички производители на патрони от САЩ и Европа.

Бергара B14, модел HMR Wilderness .300 Winchester Magnum,  характеристики :

  1. Материал на цевта: стомана 4140 CrM,  с покритие Sniper Grey Cerakote®
  2. Дължина на цевта .300 Winchester Magnum –  26” /инча/ –  66 см.
  3. Стъпка на нарезите 1:10 „
  4. Диаметър на цевта: 21.6 мм,
  5. Резба на цевта: 5/8 – 24 UNEF
  6. Дължина .300 Winchester Magnum –  47.6” /инча/ –  121см.
  7. Тегло 4.5 кг.
  8. Вместимост на пълнителя – 5 патрона

Допълнителна информация

Производител

Bergara

Калибър

.300 Winchester Magnum

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Ние използваме „бисквитки“ и други подобни инструменти, за показване съдържанието на сайта и подобряване на потребителското изживяване. Повече информация за „бисквитките“ може да намеритe тук.