Bergara B-14 HMR Wilderness, .300 PRC , 26 „

2950,00 лв. Всички цени са с включено ДДС

Съгласно действащата нормативна уредба, настоящият продукт не може да бъде предмет на продажба по електронен път.
Категории: ,

Описание

С  Bergara B-14 HMR Wilderness компанията производител, създава междинна серия между базовата версия B-14 HMR  и Премиер сериите на Бергара. Според екипа на Бергара тази серия е предназначена да запълни  необходимостта от високоточни карабини, които да издържат на сурови условия във всички климатични пояси. Във визитната картичка на B-14 HMR Wilderness се включва: специфичен камуфлажен оттенък на шасито и приклада на оръжието, текстура за повишаване на сцеплението, покритие на металните части Sniper Grey Cerakote® за подобрена защита при тежки климатични условия. Ложата и приклада са запазили всички възможности за регулации съобразно анатомичните особености на стрелеца, познати от базовата версия на B-14 HMR. B-14 Wilderness HMR подобно на базовата версия B-14 HMR е снабдена с фирменото мини-шаси, интегрирано в ложата. Оръжието е снабдено с спусък Bergara Performance Trigger и 5 заряден  сменяем пълнител. Оръжието е с фабрично монтиран компенсатор за намаляване на отката. Затворния болт е прецизно обработен, с нарязани канали и осигурява безпроблемна работа на оръжието при всякакви условия. Стандартно за Бергара, карабините B-14 HMR Wilderness осигуряват точност под 1МОА с фабрични боеприпаси. Основна група ползватели военни, спортисти и ловци за лов в екстремни условия и стрелба на дълги и свръхдълги дистанции.

Калибър .300 PRC (Precision Rifle Cartridge/ . В производство от началото на  2018 г. от компанията Hornady Manufacturing Company като изцяло снайперски боеприпас, за срелба на дълги и свръхдълги дистанции. При разработката на боеприпаса за основа е изплозвана гилзата на .375 Ruger. При създаването на боеприпасът е преследвана целта за използването на дълги и тежки проектили, които да обзпечават максимална точност и достегането на възможно най-добри аеродинамически характеристики. Новият боеприпас е възприет добре и различни производители, включително и Bergara започват да произвеждат оръжия за него. Почти всички водещи производители на боеприпаси включват .300 PRC в своите производствени листи. На практика за по -малко от 5 години след появяването си .300 PRC заема подобаващо място, като в производството на оръжия и боеприпаси, така и при крайните потребители : ловци, спортисти и служители от структорите за сигурност и отбрана в целия свят.

Бергара B14, модел HMR Wilderness .300 PRC,  характеристики :

 1. Материал на цевта: стомана 4140 CrM,  с покритие Sniper Grey Cerakote®
 2. Дължина на цевта . –  26” /инча/ –  66 см.
 3. Калибър: .300 PRC

 4. Стъпка на нарезите 1:9 „
 5. Диаметър на цевта: 21.5 мм,
 6. Резба на цевта: 5/8 – 28 UNEF
 7. Дължина оръжието –  114см.
 8. Тегло 4.5 кг.
 9. Вместимост на пълнителя – 5 патрона
 10. Комплектована с дулен компенсатор : Bergara Omni Muzzle Brake.

  Допълнителна информация

  Държава

  Испания

  Калибър

  .300 PRC

  Производител

  Bergara

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Ние използваме „бисквитки“ и други подобни инструменти, за показване съдържанието на сайта и подобряване на потребителското изживяване. Повече информация за „бисквитките“ може да намеритe тук.